Έντονη ήταν μέχρι στιγμής η παραγωγή πολιτισμού από πλευράς του συλλόγου μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έντονη ήταν μέχρι στιγμής η παραγωγή πολιτισμού από πλευράς του συλλόγου μας.

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου η χορωδία νεοελληνικού ρεπερτορίου – υπό τη διεύθυνση της μαέστρου δ. Δήμητρας Ζησέκα καθώς και του ποντιακού ρεπερτορίου – υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Παύλου Τσακαλίδη, παρουσίασε ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα στα Τρίκαλα, στο χώρο του “Μύλου των ξωτικών”. Την ίδια μέρα παρουσίασε ένα ημίωρο πρόγραμμα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η χορευτική ομάδα ενηλίκων ποντιακών χορών συμμετείχε στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Σύλλογος γηγενών Μακεδόνων Θέρμης, στην κεντρική πλατεία της Θέρμης, όπου – παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε- απέσπασε κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή της.
Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου οι δυό χορευτικές ομάδες ενηλίκων του συλλόγου μας – ποντιακών αφενός και δημοτικών αφετέρου χορών – παρουσίασαν ένα συναρπαστικό πρόγραμμα στην Δράμα, στα πλαίσια της “Ονειρούπολης” . Χοροδιδάσκαλοι :Ποντιακών χορών ο κ. Τάκης Ζερζελίδης και δημοτικών χορών η κ. Όλγα Πέλα.
Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου οι δυό χορωδίες του συλλόγου μας μετέβησαν στη Δράμα για να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις της “Ονειρούπολης” όπου καταχειροκροτήθηκαν απ το πλήθος κόσμου που τις παρακολούθησε.

Για την ΕΠΩΦ ο Πρόεδρος Δ.Σ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ
ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 57013 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ. & FAX 2310 694652
e mail: [email protected]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.