ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΟ Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Έρανος Αγάπης 2013
Θα θέλαμε να ανακοινώσουμε ότι και φέτος ο ετήσιος Έρανος Αγάπης, που πραγματοποιήθηκε και στην Ενορία μας, 8-15 Δεκεμβρίου, είχε απόλυτη επιτυχία, εκπληρώνοντας τους στόχους που τέθηκαν. Το ποσό που συγκεντρώθηκε θα δαπανηθεί για τη στήριξη των Κοινωνικών Δομών της Μητροπόλεώς μας και, φυσικά, της Ενορίας μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, πρωτίστως, όλους τους εθελοντές που στελέχωσαν τα συνεργία του εράνου, τα οποία, μη φειδόμενα κόπου, χρόνου και αψηφώντας το τσουχτερό κρύο και την υγρασία «όργωσαν», κυριολεκτικά, τις γειτονιές της Ενορίες μας και τα μέλη τους έγιναν επαίτες της Αγάπης του Χριστού μας, για χάρη των αναγκεμένων αδελφών μας. Ευχαριστούμε και όσους ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα και κατέθεσαν τον οβολό τους, νοικοκυραίους και καταστηματάρχες, αλλά και εκείνους που θα ήθελαν να βοηθήσουν αλλά λόγοι ανεξάρτητοι της θελήσεώς τους, δεν μπόρεσαν να το πράξουν. Ευχαριστούμε και όσους, παρακινούμενοι από το φιλότιμό τους, ήρθαν μόνοι τους στην Εκκλησία για να δώσουν την προσφορά τους στον Έρανο, καθώς έλειπαν από το σπίτι όταν πέρασε το συνεργείο των εθελοντών.

Ενοριακή Τράπεζα Τροφίμων
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ενορίας για προσφορές τροφίμων, προς ενίσχυση της Τράπεζας Τροφίμων της Ενορίας μας. Οι προσφορές είναι σημαντικές, όμως η Ενοριακή Τράπεζα δε λειτουργεί μόνο τις μεγάλες γιορτές, αλλά σχεδόν όλο το χρόνο. Για το λόγο αυτό θέτουμε υπόψη στην αγάπη σας ότι θα υπάρξει ανάγκη για τρόφιμα και μετά τα Χριστούγεννα.
Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων, τον Πρόεδρο αυτής, το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη και τους φίλους, οι οποίοι, για μια ακόμη φορά, συγκέντρωσαν ικανή ποσότητα τροφίμων και με πολλή αγάπη τα κατέθεσαν στη Ενορία μας για την ενίσχυση της Τράπεζας Τροφίμων.
Ευχαριστούμε, επίσης, το 1ο Δημοτικό Σχολείο, τη Διευθύντρια, το Σύλλογο Διδασκόντων, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και τα παιδιά μας, που με περισσή αγάπη και φροντίδα, έφεραν στην Τράπεζά μας τα τρόφιμα που συνέλεξαν ενόψει των Χριστουγέννων.
Τέλος, ευχαριστούμε τα περισσότερα κρεοπωλεία της Ενορίας μας για τιε προσφορές τους στη Τράπεζα Τροφίμων.

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Νεανικών Συνάξεων
Το Σάββατο 14/12 πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας μας μια όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή που ετοίμασαν, με αγάπη και μεράκι, τα μέλη των Νεανικών Συνάξεων τη Ενορίας μας, με την καθοδήγηση των υπευθύνων των Συνάξεων. Μέσα σε μία ώρα, περισσότερα από εκατό παιδιά, παρουσίασαν και μετέδωσαν σε όλους το αληθινό νόημα της Γέννησης του Κυρίου μας. Οι γονείς καμάρωσαν τα παιδιά τους και εμείς καυχηθήκαμε, εν Κυρίω, τόσο για τους καλούς μας συνεργάτες στον τομέα της Νεότητας. όσο και για τα παιδιά μας αλλά και τους γονείς, οι οποίοι, μέσα στο γενικότερο αναβρασμό και την ισοπέδωση των πάντων, δείχνουν αληθινό και ουσιαστικό ενδιαφέρον και φροντίδα για τη πνευματική καλλιέργεια των παιδιών τους. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους υπευθύνους των τμημάτων των Νεανικών Συνάξεων της Ενορίας μας για τη σπουδαία δουλειά που κάνουν. Όλοι τους είναι άνθρωποι με μεράκι αλλά, πρωτίστως, με κατάρτιση και εμπειρία στο αντικείμενό τους και προσφέρουν στην Ενορία μας, εθελοντικά, τις υπηρεσίες τους.

Ευχόμαστε σε όλους
Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα
και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2014

Και μη ξεχνάτε…
και αυτά τα Χριστούγεννα στηρίζουμε
την Τοπική Αγορά του Δήμου μας!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.