Έστειλες μήνυμα και αργεί να απαντήσει; Μήπως φταίει το ζώδιο του/ης;

Έστειλες μήνυμα και αργεί να απαντήσει; Μήπως φταίει το ζώδιο του/ης;

Έστειλες μήνυμα και αργεί να απαντήσει; Μήπως φταίει το ζώδιο του/ης;

Η επικοινωνία μέσω γραπτών μηνυμάτων κρύβει παγίδες και πολλές φορές παρεξηγούνται τα γραφόμενα, διότι όπως και να το κάνουμε το χρώμα της φωνής δίνει άλλο νόημα στις λέξεις. Έχετε στείλει μήνυμα λοιπόν και περιμένετε πάνω από την οθόνη για την απάντηση που δεν έρχεται και περνάνε από το μυαλό σας χίλιες δύο σκέψεις και κάνετε σενάρια για τους λόγους που δεν αποκρίνεται ο παραλήπτης. Πολλές φορές όμως ο πραγματικός λόγος μπορεί να είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν που μπορούμε να σκεφτούμε, διότι στις σκέψεις που εμείς κάνουμε κρύβονται οι δικές μας ανασφάλειες. Ο κάθε άνθρωπος χειρίζεται διαφορετικά το θέμα της επικοινωνίας του με τους άλλους και αυτό επηρεάζεται τόσο από το ζώδιο του όσο και από τη θέση του Ερμή του.

Αν δεν ξέρετε το ζώδιο ή τη θέση του Ερμή μπορείτε να το μάθετε πατώντας εδώ.

Κριός ή Ερμής στον Κριό

Αν ο παραλήπτης του μηνύματος σας είναι Κριός ή έχει Ερμή στον Κριό, τότε οι πιθανότητες να το έχει διαβάσει, αλλά να ξέχασε να απαντήσει είναι πάρα πολλές. Ο λόγος είναι απλός και συνήθως δεν αφορά κάτι πολύπλοκο. Οι Κριοί είναι πολυάσχολοι και ενδεχομένως μπορεί να διάβασαν το μήνυμα σας ενώ ήταν σε μία σύσκεψη, σε μια συνάντηση, στο σούπερ μάρκετ περιμένοντας στην ουρά των τυριών, στο γυμναστήριο ή σε κάποια άλλη δραστηριότητα. Διάβασαν το μήνυμα σας, σκέφτηκαν την απάντηση που θέλουν να σας δώσουν και στο μεταξύ κάτι τους απέσπασε την προσοχή και ξέχασαν να τη στείλουν, διότι ξεκίνησαν να κάνουν κάτι άλλο… Υπομονή, κάποια στιγμή θα το θυμηθούν ή θα σας πάρουν τηλέφωνο για να σας επιτεθούν που δεν τους απαντήσατε εσείς στο μήνυμα που ποτέ δεν έστειλαν.

Ταύρος ή Ερμής στον Ταύρο

Οι Ταύροι γενικά είναι τυπικοί, μετρούν τις κουβέντες τους και δεν αφήνουν αναπάντητα μηνύματα, ιδιαίτερα αν δεν συντρέχει κάποιος σπουδαίος λόγος. Αν έχετε τσακωθεί ή παρεξηγηθεί, τότε ξέρετε γιατί δεν απαντάνε. Όμως αν καθυστερούν να σας στείλουν μήνυμα και έχει μείνει το δικό σας στο «διαβάστηκε», σημαίνει δύο πράγματα. Ή ότι βρίσκονται σε πολύ δύσκολη στιγμή και δεν δύνανται να απαντήσουν (είναι το αφεντικό τους πάνω από το κεφάλι τους, είναι σε δημόσια θέα, κοκ) ή σκέφτονται και ξανασκέφτονται την τέλεια απάντηση και δεν είναι σίγουροι τι να πουν για να σας εντυπωσιάσουν.

Δίδυμοι ή Ερμής στους Διδύμους

Οι Δίδυμοι ζούνε για να επικοινωνούν, να μιλάνε και να γράφουν. Συνήθως απαντάνε στο λεπτό, ανεξάρτητα με το αν είναι απασχολημένοι ή όχι, διότι μπορούν με μεγάλη ευκολία να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Αν λοιπόν στείλατε μήνυμα και η απάντηση καθυστερεί, δύο είναι τα τινά, είτε βαριούνται ή δεν μπορούν να ασχοληθούν μαζί σας, διότι μιλάνε με κάποιον άλλον για πιο ενδιαφέροντα πράγματα, είτε γράφουν και σβήνουν την απάντηση, διότι τους έρχονται συνεχώς άλλα δεδομένα που πρέπει να σας πουν και δεν ξέρουν από πού να αρχίσουν. Το πιο πιθανό είναι σε λίγη ώρα να σας καλέσουν να τα πείτε διεξοδικά…

Καρκίνος ή Ερμής στον Καρκίνο

Οι Καρκίνοι δεν αρέσκονται να στέλνουν μηνύματα και να χάνονται σε απρόσωπες συνομιλίες. Θέλουν άμεση επαφή, να ακούν τον συνομιλητή τους και να ψυχανεμίζονται από τις αντιδράσεις του αν είναι καλά και αν κάνει δεύτερες σκέψεις. Ο γραπτός λόγος τους απομακρύνει από το συναίσθημα τους, οπότε προτιμούν τις κλήσεις. Αν καθυστερούν να απαντήσουν στο μήνυμα μας, σημαίνει ότι ίσως περιμένουν να βρουν πότε θα έχουν τον χρόνο για να μιλήσουν μαζί σας και να σας δώσουν τη σημασία που σας αξίζει.

Λέων ή Ερμής στον Λέοντα

Αν ο παραλήπτης του μηνύματός σας είναι Λέοντας ή έχει Ερμή στον Λέοντα, μην ανησυχείτε ότι συμβαίνει κάτι σοβαρό και δεν απαντάει αμέσως. Θα απαντήσει όταν θα μπορέσει, όταν του κάνει κέφι και όταν το θυμηθεί. Υπάρχει η περίπτωση να άκουσε τον ήχο του μηνύματος και κάτι άλλο να απέσπασε την προσοχή του και να το ξέχασε. Ή μπορεί να έριξε μια ματιά και αφού αξιολόγησε ότι δεν είναι κάτι επείγον, να συνέχισε ό,τι έκανε και να σας καλέσει μετά. Δεν έγινε και κάτι αν θα περιμένετε, δεν χάλασε και ο κόσμος, τουλάχιστον όχι ο κόσμος του Λέοντα.

Παρθένος ή Ερμής στην Παρθένο

Οι Παρθένοι είναι και τυπικοί και άμεσοι. Οπότε αν καθυστερούν να σας απαντήσουν σημαίνει ότι για κάποιους λόγους δεν το είδαν. Διότι αν το είχαν δει θα σας είχαν απαντήσει αμέσως, έστω και με ένα κοφτό και τυπικό μήνυμα «δεν μπορώ τώρα, θα σε πάρω μετά». Για να μην απαντούν σημαίνει ότι δεν το είδαν. Τώρα γιατί δεν το είδαν… είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Ζυγός ή Ερμής στον Ζυγό

Περιμένετε στη σειρά… Δέχονται τόσες κλήσεις και μηνύματα που είναι σχεδόν ακατόρθωτο να απαντήσουν αμέσως. Χάνουν τόσο χρόνο για να στείλουν τη σωστή απάντηση και το σωστό μήνυμα, σβήνουν και γράφουν συνεχώς, που στο τέλος χάνουν τη μπάλα. Το φακελάκι με τα μηνύματα ή τα μέιλ υπερχειλίζει από αναπάντητα κείμενα και οι Ζυγοί προσπαθούν να τα βάλουν σε τάξη και προτεραιότητα. Όλα με τη σειρά τους, το ίδιο και εσείς.

Σκορπιός ή Ερμής στον Σκορπιό

Οι Σκορπιοί είναι με τα φεγγάρια τους. Μπορεί τη μια μέρα να απαντούν αμέσως και την άλλη να χάνονται με τις ώρες. Τα πάντα βασίζονται στη διάθεση τους, αν δεν ξύπνησαν καλά, αν κάτι τους έσπασε τα νεύρα, αν κάποιος τους στραβοκοίταξε και τους χάλασε τα κέφια, θα τους πιάσει η κυκλοθυμία τους, τα νευρά τους, οπότε να παρακαλάτε να μην σας απαντήσουν, διότι μπορεί να την πληρώσετε εσείς. Αν έχουν άσχημη διάθεση, δεν θέλουν πολλά-πολλά. Θα προτιμήσουν να έρθουν σε επαφή μαζί σας όταν συνέλθουν και όταν είναι πιο λαμπεροί και χαρούμενοι. Δώστε τους χρόνο και μην τους πιέζετε στέλνοντας κατεβατά. Δεν θα κερδίσετε τίποτα.

Τοξότης ή Ερμής στον Τοξότη

Οι Τοξότες θέλουν να απαντούν όλοι στα δικά τους μηνύματα αμέσως και αυτοί να αποκρίνονται μόνο όταν έχουν κέφια και χρόνο. Αν κάνουν κάτι διασκεδαστικό ή κάτι ενδιαφέρον, δεν πρόκειται να χαραμίσουν ούτε λεπτό για να κοιτούν μια οθόνη και να πληκτρολογούν και να χάσουν την ευχαρίστηση ή το πάθος τους. Θα επικοινωνήσουν μαζί σας όταν έχουν χρόνο και πιθανόν όχι με γραπτά μηνύματα, αλλά θα σας πάρουν τηλέφωνο να τα πείτε και να συνεννοηθείτε.

Αιγόκερως ή Ερμής στον Αιγόκερω

Στείλατε ένα μήνυμα σε Αιγόκερω ή σε κάποιον που έχει Ερμή σε αυτό το φιλόδοξο ζώδιο και περιμένετε απάντηση. Αν το μήνυμα σας αφορά δουλειά, τότε δεν θα περιμένετε πολύ. Αν όμως είναι κάτι δευτερευούσης σημασίας (και για τους Αιγόκερους ό,τι δεν αφορά στη δουλειά ή στους στόχους τους είναι δευτερευούσης σημασίας), τότε μην κοιτάτε την οθόνη σας συνεχώς, διότι μπορεί και να τους πάρει ώρες για να απαντήσουν. Όσο είναι απασχολημένοι με τη δουλειά τους, δεν έχουν χρόνο ούτε για φίλους, ούτε για αγάπες, ούτε για συγγενείς. Δίνουν προτεραιότητα στην καριέρα τους, όπως και να έχει, οπότε μην το παίρνετε προσωπικά. Θα σας καλέσουν μόλις κάνουν διάλειμμα ή από το αυτοκίνητο το βράδυ όταν επιστρέφουν σπίτι.

Υδροχόος ή Ερμής στον Υδροχόο

Αν δεν είδαν, για τον οποιονδήποτε λόγο, το μήνυμα σας τη στιγμή που το στείλατε, ίσως να μην σας απαντήσουν ποτέ. Μπορεί να μην θέλουν να σας ενοχλήσουν σε κακή στιγμή, μπορεί να σκέφτονται συνεχώς «θα πάρω τηλέφωνο μετά» και τελικά να το ξεχνάνε, κάνοντας άλλα πράγματα. Και όταν το θυμούνται να είναι 12 το βράδυ και να μην τολμούν. Στείλτε και άλλο μήνυμα μετά από λίγη ώρα, για να καταλάβουν ότι πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί σας. Χρειάζονται υπενθύμιση.

Ιχθύες ή Ερμής στους Ιχθύς

Δεν απαντούν άμεσα στα μηνύματα, επειδή διαβάζουν και ξαναδιαβάζουν τι τους γράψατε και προσπαθούν να το αναλύσουν και να μην πέσουν σε κάποια παγίδα του μυαλού τους, διότι πολλές φορές μεταφράζουν τις λέξεις όπως θέλουν. Οι Ιχθύες προτιμούν την άμεση επικοινωνία και όχι τα ψυχρά μηνύματα. Και καλό είναι να την προτιμάτε και εσείς, διότι δεν θα κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε δίχως λόγο. Αν δεν απαντούν, μπορεί να χρειάζονται χρόνο και διευκρινίσεις. Καλέστε τους καλύτερα και θα είναι πιο εύκολη η επικοινωνία.

Άση Μπήλιου 
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.