Αγιασμός των χορωδιακής συνόλων της ενορίας και workshop για τα μέλη

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΟΡΩΔΙΑΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ WORKSHOP ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ

Το Σάββατο 24/10 πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας μας η επίσημη έναρξη με τον Αγιασμό των δύο χορωδιακών μας συνόλων, της Γυναικείας Χορωδίας EU CHORALIS και του Εργαστηρίου Παιδικής Χορωδίας ΣΟΛ. Ο προϊστάμενος του Ναού και υπεύθυνος των δραστηριοτήτων του Πνευματικού Κέντρου, π. Νικόλαος Μοναστηρίδης, ευχήθηκε σε όλους καλή και καρποφόρο καλλιτεχνική περίοδο τονίζοντας τη σπουδαιότητα της μουσικής, η οποία είναι η κορωνίδα των τεχνών. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους υπεύθυνους των συνόλων, μουσικολόγο δρ. Αντώνη Κωνσταντινίδη και εκπαιδευτικό μουσικής κ. Άννα Γεράση, για την άοκνη, ανιδιοτελή και υποδειγματική συνεργασία με την Ενορία μας και για όσα αυτοί προσφέρουν στα πολιτιστικά πράγματα του τόπου μας.
Η κ. Άννα Γεράση οργάνωσε και παρουσίασε ένα ενδιαφέρον εργαστήρι χορωδιακής μουσικής στα μέλη των συνόλων, κατά το οποίο τόνισε την αξία και τις τεχνικές της χορωδιακής μουσικής, προβάλλοντας ταυτόχρονα σχετικά βίντεο.
Η δράση έκλεισε με την την παράθεση κεράσματος στα μέλη των χορωδιών, το οποίο ήταν μια ευγενική προσφορά του αρτοζαχαροπλαστείου ΜΕΛΙ ΜΕΛΙ, το οποίο και ευχαριστούμε θερμά.
Υπενθυμίζουμε ότι οι πρόβες για τη Γυναικεία Χορωδία γίνονται κάθε Πέμπτη 6:30-8μ.μ. και κάθε Σάββατο 5-6:30μ.μ. και για το Εργαστήρι Παιδικής Χορωδίας κάθε Σάββατο 11:30π.μ.-1μ.μ. στον όροφο του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου (πίσω από την Εκκλησία).
Πληροφορίες στο 697 619 3473.
image
image
image
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.