Τα παιδιά μπορούν να αλλάξουν τη θεώρηση του κόσμου

“Τα χέρια δεν χτυπάνε, τα χέρια αγαπάνε”
Ένα βιβλίο γραμμένο από παιδιά για τα παιδιά. Τα παιδιά έχουν πολλά να μας πουν κα εμείς πρέπει να είμαστε πάντοτε έτοιμοι να τα ακούσουμε. Η δική τους αμόλυντη ματιά, ας γίνει ο οδηγός μας στην θεώρηση του κόσμου.
Μία εξαιρετική παρουσίαση του βραβευμένου παιδικού βιβλίου της Μ. Κουτσανοπούλου και των παιδιών του 1ου νηπιαγωγείου Παλαιοκάστρου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25/10 στη αίθουσα του κτιρίου “Παύλος Μελάς” υπό την αιγίδα του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.
Η σκηνοθέτης Νέλλυ Δελή με χορευτικό από την νεανική θεατρική ομάδα του δήμου και πλαισιωμένη από μικρούς μουσικούς και τραγουδιστές του ωδείου “ΟΡΦΕΑΣ”, καθήλωσε μικρούς και μεγάλους με τον μοναδικό τρόπο της παρουσιαζοντας θεατρομουσικά το βιβλίο.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν η πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. κα Αντωνιάδου Ρένα, η επιμελήτρια των κειμένων και υπεύθυνη πολιτιστικών θεμάτων της διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κα Αρβανιτίδου Βιργινία, ο εκδότης κ. Βάρφης Χρήστος και η συγγραφέας νηπιαγωγός του 1ου νηπιαγωγείου Παλαιοκάστρου κα Κουτσανοπούλου Μαρία.
Παρευρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Ωραιοκάστρου κ.κ. Αταμιάν Πέτρος και Δίγκαλης Θωμάς.
Ένα βιβλίο γραμμένο από παιδιά για τα παιδιά. Τα παιδιά έχουν πολλά να μας πουν και εμείς πρέπει να είμαστε πάντοτε έτοιμοι να τα ακούσουμε. Η δική τους αμόλυντη ματιά ας γίνει ο οδηγός μας στην θεώρηση του κόσμου.
image
image
image
image
image
image
image
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.