Αγκαλιά “μυστήριο” του δημάρχου Ωραιοκάστρου…, βίντεο

Αγκαλιά “μυστήριο” του δημάρχου Ωραιοκάστρου

Το  έκτακτο τοπικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου  στάθηκε η αφορμή μετά από αρκετό καιρό να συναντηθούν ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης και η αντιπρόεδρος (;)  του τοπικού συμβουλίου Μαρία Τοψή, έπειτα από τα όλα όσα συνέβησαν.

Στις 4 Μαΐου η κ.Τοψή με επιστολή  κόλαφος ζητούσε  να αλλάξουν συμπεριφορές στο τοπικό συμβούλιο για την εύρυθμη λειτουργία του δίνοντας όνομα στις προβληματικές αυτές συμπεριφορές, δείτε αναλυτικά εδώ.

Ακολούθησαν υποστηρικτικές επιστολές από άλλα μέλη του τοπικού προς το πρόσωπό της κ.Τοψή,δείτε σχετικά εδώ και εδώ.

Έπειτα απο δέκα μέρες σιγής στις 13 Μαΐου στάλθηκε στα τοπικά μέσα επιστολή του δημάρχου, η οποία δεν αναρτήθηκε ποτέ σε καμία επίσημη σελίδα του δήμου ή της παράταξης “Πρωταγωνιστές Ξανά” ούτε καν στην προσωπική σελίδα του δημάρχου, η οποία ως επίλογο είχε “Η κ.Τοψή προτίμησε να ακολουθήσει τον δικό της δρόμο, θέτοντας ουσιαστικά τον εαυτό της εκτός της δημοτικής μας παράταξης.”Δείτε την επιστολή του δημάρχου εδώ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι καμία επίσημη ανακοίνωση δεν έχει λάβει μέχρι τώρα η κ.Τοψή μη γνωρίζοντας αν τελικά παραμένει στην παράταξη και είναι ακόμη εν δυνάμει αντιπρόεδρος του τοπικού, για αυτό και το ερωτηματικό μας δίπλα στη λέξη αντιπρόεδρος.

Το χθεσινό τοπικό συμβούλιο 16 Ιουνίου ήταν η πρώτη δια ζώσης συνάντηση Δημάρχου και αντιπροέδρου και μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η μοναδική θερμή αγκαλιά του δημάρχου όταν μπήκε στην αίθουσα.  Ανάμεσα σε όλα τα άτομα που βρισκόντουσαν εκεί ο δήμαρχος αγκάλιασε και χαιρέτησε προσωπικά μόνο την κ.Τοψή.

Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα ή μήπως είναι το πιο πολιτισμένο πολιτικό διαζύγιο που έχει βγει ποτέ;

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.