Διαφάνεια ζητάει το τοπικό Ωραιοκάστρου,έπειτα απο την διαγραφή της αντιπροέδρου

Διαφάνεια ζητάει το τοπικό Ωραιοκάστρου,έπειτα απο την διαγραφή της αντιπροέδρου

Άμεσες οι αντιδράσεις από το τοπικό συμβούλιο έπειτα από το δελτίο τύπου Δημάρχου Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη για τη διαγραφή της αντιπροέδρου από την παράταξη “πρωταγωνιστές ξανά” (δείτε αναλυτικά εδώ) εξαιτίας της επιστολής που έστειλε ως προς τα δυσλειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το τοπικό,(δείτε σχετικά εδώ).
Το μέλος του τοπικού συμβουλίου Χάρης Χαραβόπουλος απο την παράταξη “πολιτεία με όραμα”  ανάρτησε τα παρακάτω κείμενο ζητώντας διαφάνεια στα συμβούλια  μέσω live streaming στο κανάλι του δήμου στο YouTube.

Διαβάστε αναλυτικά: 

Διαγραφη της Μαρίας Τοψή από τους Πρωταγωνιστές Ξανά….

Είστε πιο προβλέψιμοι και από παιδιά δημοτικού.

Δεν ξέρω τι εξυπηρετεί η απομάκρυνση της Τοψή χωρίς ΕΣΤΩ μια ε.δ.ε.

Αν νομίζει ο κύριος Δήμαρχος ότι έλυσε το πρόβλημα του τοπικού συμβουλίου το οποίο είναι όχι η αντιπρόεδρος αλλά η πρόεδρος που κωλυσιεργεί στα πάντα θεωρώντας ότι είμαστε οι χρήσιμοι ηλίθιοι που κατεβήκαμε για να συμπληρώσουμε ψηφοδέλτια όπως κάποιοι άλλοι, τότε απλά αποδεικνύει ότι δεν δίνει καμία απολύτως σημασία στο όργανο που έχει να κάνει με το Ωραιόκαστρο.

Προφανώς γιατί νομίζουν ότι οι παρεμβάσεις στο Ωραιόκαστρο θα γίνονται όπως στη Λ. Δημοκρατίας.

Κύριε Τσακίρη αν δεν δώσετε την πρέπουσα βαρύτητα στο τοπικό συμβούλιο ξεκινώντας έστω και από ένα γραφείο για να πηγαίνει ο πολίτης και να συναντάει τους εκπροσώπους του, τότε θα σας αναγκάσουν οι τοπικοί σύμβουλοι του Ωραιοκάστρου.

Αναμένω άμεσα πρόσκληση τοπικού συμβουλίου το οποίο απαιτώ να γίνει με όλα τα μέτρα ασφαλείας στο Δημαρχείο Μέγαρο και φυσικά livestream στο Youtube.

Το Ωραιόκαστρο δεν είναι μαγαζί κανενός.

Χάρης Χαραβόπουλος μέλος τοπικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.