“Καίμε θερμίδες και όχι απορρίμματα” Μια πρωτότυπη δράση απο την Πρωτοβουλία

“Καίμε θερμίδες και όχι απορρίμματα” Μια πρωτότυπη δράση απο την Πρωτοβουλία κατά της Καύσης Απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ Ευκαρπίας

Καίμε θερμίδες και όχι απορρίμματα!!! στην παραλία, στο Λευκό Πύργο, την Πέμπτη 14 Μαΐου ώρα 7μμ θα πραγματοποιηθεί νέα δράση συλλόγων και σωματείων της Πρωτοβουλίας των 120 συλλόγων κατά της καύσης απορριμμάτων RDF SRF στο ΤΙΤΑΝ Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης. … με ZUMBA από γνωστή γυμνάστρια της Θεσσαλονίκης, που:

δηλώνει ότι δεν αρκεί μόνο η ατομική προσπάθεια για καλή φυσική κατάσταση, αλλά και καθαρό περιβάλλον χωρίς ρύπους, επικίνδυνα μικροσωματίδια, διοξίνες, φουράνια. σηματοδοτεί ότι το πρόβλημα της καύσης απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ δεν είναι προσωρινό τοπικό πρόβλημα, αφορά όλο το λαό της Θεσσαλονίκης και έρχεται να μείνει για πάντα.

Για αυτό φωνάζει όλη η Θεσσαλονίκη , STOP στην καύση στο ΤΙΤΑΝ! αναδεικνύει ότι οι εξελίξεις αυτές είναι διαχρονικές ευθύνες όλων των κυβερνήσεων.

Επιτέλους ας προασπίσουν τους πολίτες και την ποιότητα ζωής τους, πάνω από τα συμφέροντα ορισμένων.

ΚΑΛΟΥΜΕ μικρούς και μεγάλους να γυμναστούμε και να χορέψουμε συμβολικά μπροστά στο Λευκό Πύργο με ZUMBA, με τους ρυθμούς της γνωστής γυμνάστριας!
ΚΑΛΟΥΜΕ πολίτες, συλλόγους, σωματεία και φορείς να πουν STOP στην νέα προσπάθεια αδειοδότησης της καρκινογόνας καύσης απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ!
Τους ΚΑΛΟΥΜΕ να συμμετέχουν επίσης στη συνέλευση που θα πραγματοποιήσουμε την Τετάρτη 20 Μαΐου.(θα βγει ανακοίνωση κάλεσμα για αυτό).

Ευελπιστούμε ότι τα ΜΜΕ, με όσα μέσα διαθέτετε, να καλύψετε την δράση μας ώστε να γίνουν γνωστές οι θέσεις και τα επιχειρήματά μας!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ (τηρώντας τα μέτρα)

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.