Ακυρώθηκε η απόφαση για την αύξηση του δημοτικού φόρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δήλωση του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Αστέριου Γαβότση για την έγκριση των προσφυγών κατά της απόφασης επιβολής ειδικού τέλους για τη σχολική στέγη.
Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης προέβη στην παρακάτω δήλωση αναφορικά με την έγκριση των προσφυγών από τον γ.γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης κατά της απόφασης επιβολής ειδικού τέλους για τη σχολική στέγη,δείτε σχετικά εδώ
«Τώρα επιχαίρουν αυτοί που ουσιαστικά δεν θέλουν να κατασκευαστούν νέα σχολεία στο δήμο Ωραιοκάστρου στο όνομα της μικροπολιτικής αντιπολίτευσης εναντίον μου. Ευελπιστούμε ότι δεν θα είναι από τους πρωτεργάτες των διαμαρτυριών κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, όταν και θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα έλλειψης σχολικής στέγης. Οι ίδιοι θα πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους καθώς την στιγμή που σήμερα πανηγυρίζουν, δεν έχουν προτείνει λύσεις παρά τις περί τούτου επικλήσεις από πλευράς μου. Ουσιαστικά με τη σημερινή απόφαση επιβεβαιώνεται η ορθότητα της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου.
Η αποδοχή των προσφυγών έγινε για τυπικούς και όχι για ουσιαστικούς λόγους. Εμείς θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα της σχολικής στέγης» δήλωσε ο κ. Γαβότσης.
γαβοτσης,gavotsis

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.