Αναβολή της δικασίμου της αγωγής εναντίον του Δ. Καρασαββίδη – Δήλωση Α. Γαβότση

Δήλωση του πρώην δημάρχου Ωραιοκάστρου, Αστέριου Γαβότση

για την αναβολή της δικασίμου της αγωγής εναντίον του Δ. Καρασαββίδη

Στις 25 Απριλίου 2023 θα εκδικαστεί η αγωγή που κατέθεσε ο πρώην δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης κατά του αντιδημάρχου Οικονομικών του δήμου Ωραιοκάστρου, Δημήτρη Καρασαββίδη.

«Σήμερα αναμενόταν να εκδικαστεί στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η αγωγή που έχω ασκήσει κατά του κ. Καρασαββίδη ζητώντας την αποκατάσταση της προσωπικότητάς μου και τη χρηματική μου ικανοποίηση λόγω της ηθικής μου βλάβης, από ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα στα οποία προέβη σε βάρος μου, ο εναγόμενος. Η υπόθεση αναβλήθηκε μετά από σχετικό αίτημα που κατέθεσε ο κ. Καρασαββίδης. Η συζήτηση της αγωγής θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Απρίλιο και συγκεκριμένα στις 25.04.2023», τονίζει ο πρώην δήμαρχος Ωραιοκάστρου. «Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούσα την αναβολή της συζήτησης της αγωγής μου, η αναβολή όμως ήταν δεδομένη λόγω του πρωτοείσακτου της υπόθεσης.  Ο κ. Καρασαββίδης θα πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορούμε με ψεύδη να σπιλώνουμε ανθρώπους, οι οποίοι έχουν προσφέρει, επί πολλά έτη, στον τόπο τους. Τον τόπο μου τον αγαπώ. Τιμώ όλους τους συμπολίτες μου οι οποίοι με εξέλεξαν δήμαρχο και για το λόγο αυτό έκανα ό,τι καλύτερο δυνατό. Ο κ. Καρασαββίδης κατά την προσφιλή του τακτική εξαπολύει κατηγορίες χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες. Ελπίζω η υπόθεση να εκδικαστεί και η αλήθεια να γνωστοποιηθεί», συμπληρώνει ο κ. Γαβότσης.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.