Ανακοίνωση για το Τ.Α.Π.

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
για Τέλος Ακίνητης Περιουσίας (Τ.Α.Π.)
Προς τους κατοίκους του Δήμου Ωραιοκάστρου
Μετά τη διαπίστωση ότι πολλοί εκ των κατοίκων του Δήμου μας δηλώνουν άγνοια του Ν.2130/23-04-1993 (Φ.Ε.Κ. Α’) που αφορά το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας (Τ.Α.Π.) και το οποίο εισπράττεται από τον οικείο Δήμο μέσω του λογαριασμού της Δ.Ε.Η., κρίθηκε σκόπιμο -για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση- να σας ενημερώσουμε για τα εξής:
Και τα μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα οφείλουν να καταβάλουν Τ.Α.Π.
Ηλεκτροδοτούμενο ακίνητο, για το οποίο έγινε διακοπή ρεύματος στη Δ.Ε.Η., πρέπει υποχρεωτικά εντός 2μήνου να δηλωθεί στον οικείο Δήμο, διότι υποχρεούται σε καταβολή Τ.Α.Π. ακόμη και αν δεν έχει πλέον ρεύμα.
Μετά την πάροδο της επταετίας (7ετίας) από την έκδοση της οικοδομικής άδειας, κάθε ακίνητο (περατωμένο ή ημιτελές) υποχρεούται σε καταβολή Τ.Α.Π.
Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πρόσθετη διευκρίνιση. Παρακαλώ επικοινωνήστε τηλεφωνικά με το Γραφείο Εσόδων και Περιουσίας του Δήμου Ωραιοκάστρου ή επισκεφθείτε το σχετικό σύνδεσμο στην ιστοσελίδα του Δήμου (http://www.oraiokastro.gr/index.php/2014-04-24-08-12-46) πριν προσέλθετε στην Υπηρεσία, προκειμένου να φέρετε μαζί σας όλα τα απαιτούμενα έγγραφα-δικαιολογητικά για την ταχύτερη διεκπεραίωση της υπόθεσής σας.
Πληροφορίες- εξυπηρέτηση κοινού:
Γουλάτση Πέτρα, τηλ: 2313304094, Καραλιοπούλου Κατερίνα, τηλ: 2313304071, Δευτέρα-Πέμπτη 08:30-14:30, Γραφείο Εσόδων και Περιουσίας, ισόγειο Δημαρχείου Ωραιοκάστρου. Το γραφείο Τ.Α.Π. παραμένει κλειστό για το κοινό κάθε Παρασκευή.
δημος

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.