Ευχές απο τον Ι.Ν.Αγίου Αθανασίου

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΝ ΩΨΕΙ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ.
Την Δευτέρα το βράδυ με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα στις 8.00 μμ στον Ι.Ν.Αγίου Αθανασίου Παλαιοκάστρου έγινε η καθιερωμένη πλέον παράκληση και Θ. Λειτουργία για τους μαθητές και τους φοιτητές εν όψει των προαγωγικών απολυτηρίων και εισαγωγικών εξετάσεων. Στο κάλεσμα της Ενοριακής Νεανικής Εστίας του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Παλαιοκάστρου ανταποκρίθηκαν περίπου 200 παιδιά . Μετά την Παράκληση και την Θ. Λειτουργία, έγινε δέηση για τους υποψηφίους, διαβάστηκε ειδική ευχή από τον πατέρα Εμμανουήλ , αλλά προσευχή από υποψήφιο εκ μέρους των μαθητών (στη δημοτική γλώσσα). Αναγνώσθηκε επίσης η εγκύκλιος του Μητροπολίτου μας κ Βαρνάβα προς τους μαθητές εν όψει των εξετάσεων και μεταφέρθηκαν οι ευχές του για καλή επιτυχία .
Στο τέλος ο ιερέας μοίρασε σε κάθε υποψήφιο μια εικόνα της Μεσοπεντηκοστής με ειδική προσευχή για τις εξετάσεις στην πίσω πλευρά, ένα κομποσκοίνι και ένα στυλό που ετοιμάστηκαν για το σκοπό αυτό από την Ε.Ν.Ε. Να σημειωθεί ότι έψαλαν μαθητές γυμνασίου και λυκείου με χοράρχη τον κ Αναστάσιο Τερζόγλου, εκπαιδευτικό. Παρόντες αρκετοί γονείς, εκπαιδευτικοί και συγγενείς των μαθητών – υποψηφίων που μοιράζονται την αγωνία και το άγχος των παιδιών τους.
Να τους ευχαριστήσουμε όλους μέσα από την καρδιά μας και να ευχηθούμε στο Θεό να έχουν όλα τα παιδιά μας :ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ , ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ Σ΄ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ!image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.