Αρχική ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ TOP NEWS Ανασύρθηκε ένας νεκρός από το φλεγόμενο πλοίο

Ανασύρθηκε ένας νεκρός από το φλεγόμενο πλοίο

Ανασύρθηκε ένας νεκρός από το φλεγόμενο πλοίο

Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας στη διάρχεια επιχείρησης για τον εντοπισμό αγνοουμένων στο «Euroferry Olympia».

Η σορός ανήκει σε άνδρα και εντοπίστηκε από μέλη του Πυροσβεστικού Σώματος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι άνδρες της ΕΜΑΚ βρίσκονται αυτή την ώρα στον χώρο του γκαράζ όπου βρίσκονται τα φορτηγά και τα ελέγχουν ένα προς ένα.

Στο νοσοκομείο ο Λευκορώσος που διασώθηκε

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως ο 21χρονος Λευκορώσος που διασώθηκε σήμερα έπειτα από 50 ώρες μέσα στο φλεγόμενο πλοίο νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους στην Πνευμονολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, Λεωνίδα Ρουμπάτη, «ο 21χρονος φέρει μόνο ενδείξεις αφυδάτωσης, ενώ του γίνονται όλες οι εξετάσεις».

«Από τις πρώτες πληροφορίες με τους γιατρούς είπε ότι άκουγε και άλλες φωνές. Ελπίζουμε να υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι ζωντανοί και να είναι καλά στην υγεία τους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ενισχύσεις από την ΕΜΑΚ το απόγευμα της Κυριακής

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι επιχειρήσεις της κατάσβεσης των εστιών φωτιάς που εξακολουθούν να καίνε στο «Εuroferry Olympia», διατηρώντας τις θερμοκρασίες σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα.

Το απόγευμα της Κυριακής ενισχύσεις της ΕΜΑΚ από την Αθήνα και την Πάτρα βρέθηκαν στο σημείο, προκειμένου να συνδράμουν στις προσπάθειες των συναδέλφων τους.

Το σχέδιο για την επιχείριση εντοπισμού των αγνοουμένων προβλέπει να εισέρχονται στο εσωτερικό του πλοίου μικρές ομάδες διασωστών ανά εικοσάλεπτο.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

oraiokastro 24 Η ενημέρωση δεν έχει ώρα