Πρόταση Η. Τσακαλίδη για ονοματοδοσία ” ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ”

Πρόταση Η. Τσακαλίδη για ονοματοδοσία ” ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ”

 Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Συνεργασία Τώρα” Ηρακλής Τσακαλίδης ευαισθητοποιημένος απο την σκληρή δολοφονία του άτυχου Άλκη σε οπαδικό επεισόδιο κατάθεσε πρόταση στο δήμαρχο Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη για ονοματολογία του δημοτικού σταδίου ποδοσφαίρου Ωραιοκάστρου σε ” ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ” αναμένοντας την αντίδρασή του

Διαβάστε αναλυτικά την δημοσίευση του Η. Τσακαλίδη:

Κύριε δήμαρχε
Με αφορμή την πολύ δυσάρεστη εξέλιξη της οπαδικής βίας που είχε ως αποτέλεσμα την δολοφονία ενός νέου συμπολίτη μας και τον τραυματισμό άλλων δύο, θεωρώ ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να αναλάβει κάποια εκστρατεία για τον αποτελεσματικό αφανισμό της.
Προς αυτή την κατεύθυνση σας προτείνω συγκεκριμένη δράση:
Ονοματολογία του δημοτικού σταδίου ποδοσφαίρου Ωραιοκάστρου σε ” ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ” .
Την ημέρα των αποκαλυπτηρίων της σχετικής επιγραφής στο στάδιο, διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Κεραυνού Ωραιοκάστρου και μιας μικτής ομάδας U19 αποτελούμενη από ποδοσφαιριστές του Άρη και του ΠΑΟΚ., στέλνοντας έτσι ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι ο αθλητισμός ενώνει αφενός κι ότι όλοι έχουν δικαίωμα στην ελεύθερη επιλογή της προτίμησης σε οποιαδήποτε ομάδα αφετέρου.
Εννοείται ότι στην εκδήλωση αυτή θα προσκληθεί όλη η οικογένεια του δολοφονημένου Αλκιβιάδη Καμπανού.
Αυτονόητη θεωρείστε την οποιαδήποτε βοήθεια ή συμπαράστασή μου στην πορεία υλοποίησης της πρότασής μου.
Με εκτίμηση
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ
Δημοτικός Σύμβουλος & Αντιπρόεδρος
Οικονομικής Επιτροπής Δ. Ωραιοκάστρου
Την παραπάνω επιστολή απέστειλα σήμερα Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 προς τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου και αναμένω πλέον την αντίδρασή του.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.