απάντηση Γαβότση προς Εδιρνελή

Δελτίο τύπου

Αναφορικά με την αναληθή δήλωση του κ. Εδιρνέλη ότι υπήρξε συνήγορος υπεράσπισης του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου γονέων Μελισσοχωρίου «οι οποίοι εισέπραξαν μήνυση από το δήμαρχο κ. Γαβότση όταν ανήρτησαν δυο πανό για τη σχολική στέγη και οι οποίοι αργότερα αθωώθηκαν στα δικαστήρια» η δημοτική παράταξη «Πολιτεία με Όραμα απαντά ότι «η λανθάνουσα γλώσσα λέει την αλήθεια». «Ο κύριος Εδιρνέλης ορθά αρχικώς αναφέρεται ότι η μήνυση προς το σύλλογο γονέων για το πανό έγινε από εργολάβο και όχι από τον δήμαρχο αλλά στη συνέχεια φαίνεται πως οι γνωστοί υποβολείς παραπλανούν τον κύριο Εδιρνέλη να προβεί σε μια αναληθή δήλωση. Απόδειξη τούτου ότι ο δήμος δε παρευρέθη στο δικαστήριο με κανέναν εκπρόσωπο».
Επίσης, όσον αφορά τη δήλωση του κ. Εδιρνέλη για τους «σκληρούς αγώνες της Ένωσης Γονέων Μυγδονίας, για την ίδρυση του 5ου δημοτικού σχολείου (στο «Σκάρα») καθώς και του 2ου Γυμνασίου (επίσης στο «Σκάρα») κατά τους οποίους αγώνες, όπως είπε ο υποψήφιος δήμαρχος, ήρθαν πολλές φορές σε αντιπαράθεση τόσο με τον κ. Γαβότση όσο και με τον κ. Σαραμάντο, οι οποίοι κωλυσιεργούσαν και έβρισκαν διάφορα προσκόμματα για να μην προχωρήσουν τα δυο αυτά σχολεία», η «Πολιτεία με Όραμα» απαντά ότι «ο επικεφαλής της και πρώην δήμαρχος Μυγδονίας, Αστέριος Γαβότσης ήταν αυτός με την πίεση του οποίου κατασκευάστηκαν τελικά τα δύο αυτά σχολεία».
Γραφείο Τύπου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.