Αποτελέσματα δημοσκόπησης για τον δήμο Ωραιοκάστρου. Δείτε ποιοί προηγούνται και ποιοί απογοητεύουν

eklogesΈληξε χθες δημοσκόπηση που έκανε από τις 18 Οκτωβρίου  εφημερίδα της Θεσσαλονίκης για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και ανάμεσα στους υπόλοιπους δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος συμπεριέλαβε και αυτόν του Ωραιοκάστρου. Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα …τον πρώην δήμαρχο Μυγδονίας Αστέριο Γαβότση φαίνεται πως επιθυμούν οι δημότες του Ωραιοκάστρου για επόμενο δήμαρχο της περιοχής σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του karfitsa.gr. Συγκεκριμένα ο κ. Γαβότσης συγκεντρώνει το 49% των θετικών απαντήσεων την ώρα που ο σημερινός δήμαρχος Δημήτρης Σαραμάντος έρχεται τρίτος με 9%.

Την τέταρτη θέση με ποσοστό 8% καταλαμβάνει ο πρώην δήμαρχος Ωραιοκάστρου, πριν τον «Καλλικράτη» Νικόλαος Μπάτος. Ποσοστό 6% που τον κατατάσσει στην πέμπτη θέση λαμβάνει ο Δημήτρης Καρασαββίδης ενώ έκτος στις προτιμήσεις των συμμετεχόντων έρχεται ο Άγγελος Θέμελης.

Σημειώνεται πως ποσοστό 21% των ερωτηθέντων δηλώνει πως επιθυμεί κάποιον άλλο από τους συγκεκριμένους υποψηφίους για δήμαρχο.

karfitsa.gr

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.