Απο σήμερα εργασίες συντήρησης στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας

Νέες εργασίες συντήρησης στην 2η Εθνική Οδό  Θεσσαλονίκης – Καβάλας  από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

 

Νέες εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης–Καβάλας (όρια Ν.Καβάλας) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν τμηματικά οι εξής εργασίες:

  1. Εργασίες καθαρισμού του ερείσματος (κοπή χόρτων-αποψίλωση δέντρων) στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ορίων Ν. Καβάλας και συγκεκριμένα στα τμήματα:
  • Από τα Λουτρά Απολλωνίας έως τον οικισμό Περιστερώνα στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη
  • Από τη γέφυρα Δερβενίου έως το φανάρι Καβαλαρίου και στις δύο κατευθύνσεις και
  • 200 μέτρα πριν από τη διασταύρωση Σταυρού έως τα όρια του Νομού, στα άκρως επικίνδυνα σημεία και στις δύο κατευθύνσεις.
  1. Σε εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος της 2ης Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-ορίων Νομού Καβάλας, και συγκεκριμένα από τη διασταύρωση της Λητής επί της Ε.Ο. 2 έως το Καβαλάρι.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με τα Τμήματα Τροχαίας Λητής και Ασπροβάλτας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.