Ωραιόκαστρο: Κλείνει παιδική χαρά λόγω επικινδυνότητας

Ωραιόκαστρο: Κλείνει παιδική χαρά λόγω επικινδυνότητας

Η παιδική χαρά στον Πεντάλοφο κλείνει άμεσα λόγω της επικινδυνότητας που διαπίστωσε η τεχνική υπηρεσία. Την άνοιξη του 2020 οι μικροί μας φίλοι θα απολαύσουν το παιχνίδι τους σε έναν χώρο αναπλασμένο και απόλυτα ασφαλή.

 

Από τον δήμο Ωραιοκάστρου γίνεται γνωστό ότι η παιδική χαρά στον Πεντάλοφο κλείνει άμεσα λόγω της επικινδυνότητας που διαπίστωσε η τεχνική υπηρεσία. Ο συγκεκριμένος χώρος πρόκειται να αναπλαστεί, ώστε από την άνοιξη του 2020 τα παιδιά να μπορούν να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους σε έναν χώρο αναβαθμισμένο και απολύτως ασφαλή.
Έπειτα από οδηγία του δημάρχου Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη προς τις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες, μέσα στο επόμενο διάστημα θα γίνουν αυτοψίες σε όλες τις παιδικές χαρές του δήμου καθώς και επαναξιολόγηση της κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι εγκαταστάσεις τους.
Η δημοτική αρχή, σύμφωνα με τη δέσμευση που ανέλαβε ο κ. Τσακίρης, πρόκειται να εγγράψει ένα σημαντικό ποσό στον δημοτικό προϋπολογισμό για το έτος 2020, με σκοπό να προχωρήσει σε παρεμβάσεις ευρείας κλίμακας στις παιδικές χαρές. Στόχος είναι τα παιδιά να μπορούν να απολαμβάνουν δημιουργικές ώρες παιχνιδιού σε όμορφους και ασφαλείς χώρους.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.