Απόπειρα βιασμού στο Ωραιόκαστρο Δράστες και θύμα στον εισαγγελέα

Απόπειρα βιασμού στο Ωραιόκαστρο Δράστες και θύμα στον εισαγγελέα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του oraiokastro24 συνελήφθησαν δύο άτομα, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός σήμερα τα ξημερώματα στη λίμνη Ωραιοκάστρου για απόπειρα βιασμού γυναίκας. Δράστες και θύμα θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Αναλυτικά το  χρονικό:

Εχθές το βράδυ έφυγαν από μπαρ παρέα και βρέθηκαν στη λίμνη Ωραιοκάστρου για να συνεχίσουν την διασκέδασή τους, με τα νέα μέτρα τα καταστήματα κλείνουν στις 00:00 και έπειτα απαγορεύεται η κυκλοφορία.

Κατά τα λεγόμενα της καταγγέλλουσας ο αλλοδαπός προσπάθησε να τη βιάσει και ο ημεδαπός την απείλησε με την ίδια πράξη. Η γυναίκα έτρεξε να κρυφτεί στα κοιμητήρια Ωραιοκάστρου, που βρίσκονται κοντά στην λίμνη. Από εκεί ειδοποίησε την αστυνομία.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ωραιοκάστρου άμεσα εντόπισαν το όχημα των δραστών και κατόπιν τους ίδιους και τους συνέλαβαν.

Έπειτα εντόπισαν και την παθούσα όπου και την μετέφεραν στο Τμήμα Ασφάλειας  Ωραιοκάστρου.
Εκεί όμως διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε έγγραφα νόμιμα και εκκρεμούσε ένταλμα κάθειρξης πέντε ετών για ναρκωτικά και τότε συνελήφθη και η ίδια.

Εκτός των άλλων επιβλήθηκε στον καθένα πρόστιμο 150 ευρώ  για απαγόρευση κυκλοφορίας.

Όλοι τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.