Από Δευτέρα 23/1 τα προσφυγόπουλα στα σχολεία

Από Δευτέρα 23 Ιανουαρίου θα Μπουν τα προσφυγοπούλα στις σχολικές μονάδες.
Τα σχολεία επιλέχθηκαν από τον διευθυντή εκπαίδευσης Παναγιώτη Ανανιάδη ύστερα από συζήτηση με στελέχη της τοπικής εκπαίδευσης πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας και τους διευθυντές σχολείων, οπως αναφέρεις το δημοσίευμα της εφημερίδας “Μακεδονία”.
Οι πληροφορίες του oraiokastro24.gr αναφέρουν οτι καμια συνάντηση συζήτησης επιλογής σχολείων δεν υπήρξε με τους διευθυντές των επιλεγμένων σχολικών μονάδων,το ιδιο δήλωσε και ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου για τις φήμες οτι βρέθηκες και αυτός σε αναλογη συνάντηση,δειτε εδώ .
Η μεγαλύτερη απόσταση που μπορούν να σταλθούν τα παιδιά είναι τα 20 km από το κέντρο φιλοξενίας στο οποίο βρίσκονται, εμβολιασμένα είναι όλα τα παιδιά αναφέρει χαρακτηριστικά ο κύριος Ανανιάδης.
Αν τυχόν υπάρξει κάποιο επιδημίας σε κέντρο φιλοξενίας τα παιδιά δεν θα προχωρήσουν στην φοίτηση τους.
Σχολικά γεύματα θα προσφέρονται σε όλους τους μαθητές δημοτικών σχολείων εξαιρουμένων όσων φοιτούν στο Δήμο Ωραιόκαστρο και σε ορισμένα του Λαγκαδά. Συμπλήρωσε ακόμη ότι στόχος είναι το πρόγραμμα να ξεκινήσει με 30.000 μαθητές και για την επόμενη σχολική χρονιά να επεκταθεί σε όλα τα σχολεία,τα γεύματα να είναι υγιεινά και να έχουν προδιαγραφές.
Ανάστατη είναι και η Ένωση Γονέων για τις ψεύτικες υποσχέσεις που δέχθηκε,δειτε εδώ
Δειτε το σχετικό δημοσίευμα
IMG_7329

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.