Νέα πρόταση Σαββίδη για το MEGA. Ο όρος που έθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ

[ad_1]

Νέα πρόταση Σαββίδη για το MEGA. Ο όρος που έθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΔΟΛ με τους εργαζόμενους να αγωνιούν γιά την τύχη του Οργανισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες συνεχίζεται η κινητικότητα από πλευράς του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη , ο οποίος και έχει καταθέσει πρόταση να αναλάβει τον Οργανισμό αλλά με κούρεμα των χρεών του

σε ποσοστό που φτάνει το 80%. Ωστόσο, ο Ιβάν Σαββίδης σε επικοινωνία που είχε με υψηλόβαθμο πολιτικό στέλεχος, ζήτησε άμεσα πίσω τα χρήματα που έδωσε για τον ακυρωμένο από το ΣτΕ διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών σε περίπτωση που υπήρχε αποδοχή της πρότασής του να χρηματοδοτήσει τον ΔΟΛ. Παράλληλα, ο Σαββίδης φέρεται να εξέφρασε σε αυτή την επαφή το ενδιαφέρον του κυρίως για το MEGA και όχι τόσο για τον ΔΟΛ αλλά με την προϋπόθεση να είναι ο μόνος μέτοχος του καναλιού. Πάντως οι τράπεζες δείχνουν ποια μηδενική ανοχή στα κυβερνητικά στελέχη που μεσολαβούν για να βρεθεί λύση και στα δύο θέματα. Για τον ΔΟΛ φαίνεται πως επιθυμούν την λύση της εκκαθάρισης εν λειτουργία αλλά αναζητούν τρόπο να χρηματοδοτείται η εταιρία ώστε να εκδίδει τα έντυπά της μέχρι να ξεκινήσουν οι προβλεπόμενες δημοπρασίες η να βρεθεί επενδυτής με σοβαρή πρόταση. Όπως φαίνεται δεν θα περιμένουν για πολύ ακόμα καθώς έδωσαν μικρή διορία για την κατάθεση σοβαρής επενδυτικής πρότασης αλλιώς θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία. Ενδιαφέρον έχει εκφράσει και ο Φ. Μπόμπολας, ο οποίος φέρεται να έχει καταθέσει εγγυήσεις από την περιουσία του ΠΗΓΑΣΟΥ με παράλληλη καταβολή χρημάτων ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον για τα έντυπα από τον συνεργάτη του στην στοιχηματική εταιρία, Δ. Μάρη. Ο ιδιοκτήτης της 24media ενδιαφέρεται για την ραδιοφωνική συχνότητα αλλά και το in.gr όχι όμως με την συμμετοχή του στον ΔΟΛ αλλά ως μεμονωμένα περιουσιακά στοιχεία. Για το MEGA, πληροφορίες αναφέρουν οτι υπάρχει ενδιαφέρον από την οικογένεια Βαρδινογιάννη να αναλάβει το πλειοψηφικό μετοχικό πακέτο αλλά και από τον Φ. Μπόμπολα χωρίς όμως να υπάρχει μέχρι στιγμής εξέλιξη. Για την ώρα, τα περίπου 30 εκ ευρώ που εισέπραξε ο σταθμός σε ένα χρόνο που ήταν εκτός ανταγωνισμού , αποτελεί και το κίνητρο αφού έδειξε τεράστια δυναμική, τέτοια που έχει καταπλήξει τους τραπεζικούς και παράγοντες της αγοράς.

www.dikaiologitika.gr

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.