Αστυνομική επιχείρηση σήμερα το πρωί σε δομή φιλοξενίας προσφύγων στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε, σε δομή φιλοξενίας προσφύγων στη Δυτική Θεσσαλονίκη, από το σύνολο των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας, Αλλοδαπών και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.

Σκοπός της επιχείρησης ήταν η εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας στους κατοίκους εντός και πέριξ των δομών και ο εντοπισμός ατόμων που ενέχονται σε έκνομες ενέργειες.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, προσήχθησαν συνολικά (63) αλλοδαποί, εκ των οποίων οι (40) παρελήφθησαν από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, για περαιτέρω ενέργειες, καθώς στερούνταν παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων.

Επίσης, συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μικροδέματα κάνναβης, συνολικού βάρους (16,7) γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Αστυνομια
πηγή

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.