Σκόπια…αντί Θεσσαλονίκη η Qatar

Ανατροπή στα σχέδια της Qatar Airways αποκάλυψε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης.

Σημείωσε ότι υπήρχαν συζητήσεις του δήμου με την αεροπορική εταιρία και είχε αποφασιστεί να γίνει η σύνδεση με Θεσσαλονίκη που εκτός των άλλων θα έμπαιναν πτήσεις από και προς Αυστραλία και Κίνα.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, ο εμίρης – ιδιοκτήτης της Qatar Airways αποφάσισε αντί της Θεσσαλονίκης η εταιρία να πάει στα Σκόπια γιατί είναι εκνευρισμένος με την συμπεριφορά της κυβέρνησης σε άλλα δύο επενδυτικά σχέδια που είναι εμπλεκόμενοι οι Καταριανοί, σε Ελληνικό και Ζάκυνθο.

«Αυτά δεν είναι καθόλου ευχάριστα μηνύματα. Οποιαδήποτε κίνηση είναι εχθρική προς την επιχειρηματικότητα δημιουργεί αρνητικά αποτελέσματα. Μου ήρθε σκοτοδίνη. Στα Σκόπια βρήκαν να πάνε; Πάρα πολύ δυσάρεστο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γ. Μπουτάρης.

Τέλος, ο Γ. Μπουτάρης χαιρέτισε τα νέα δρομολόγια που ανακοίνωσε χθες η Ryanair ενώ μετέφερε την ανησυχία και την αγωνία των ανθρώπων της Fraport που δεν έχει αναλάβει ακόμα τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια καθώς υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες με την ελληνική κυβέρνηση.

Πηγή: Thessnews

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.