Αστυνομική επιχείρηση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Πραγματοποιήθηκε ειδική επιχειρησιακή δράση σε χώρους εντός και πέριξ του Α.Π.Θ. και στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου-Ροτόντα

Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας και της εδραίωσης του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες

Συνελήφθησαν συνολικά 7 άτομα

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ποσότητες κάνναβης

Ειδική επιχειρησιακή δράση πραγματοποιήθηκε χθες (15-05-2019), από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, σε χώρους εντός και περίξ του Α.Π.Θ. και στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου – Ροτόντα, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες.

Κατά τη διάρκεια της παραπάνω επιχειρησιακής δράσης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων, συνελήφθησαν συνολικά επτά 7 άτομα, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.