Ωραιόκαστρο! Πως Εξελίσσεται η «μάχη» για την 2η Κυριακή

Ωραιόκαστρο! Πως Εξελίσσεται η «μάχη» για την 2η Κυριακή

 

Δέκα ημέρες πριν τις εκλογές και η κατάσταση δείχνει να ξεκαθαρίζει στον δήμο Ωραιοκάστρου όσον αφορά την δεύτερη Κυριακή και τους δύο μονομάχους.

Ο νυν δήμαρχος Αστέριος Γαβοτσης  φαντάζει σίγουρος για αυτή,καθώς η έγκριση κατασκευής οδικού κόμβους στην Γαλήνη και  η απόδοση στους κατοίκους της γέφυρας της Ν.Φιλαδέλφειας το τελευταίο διάστημα, βρήκαν αποδοχή στους δημότες και μαζί με την δυναμική που ήδη είχε, φέρεται να του εξασφαλίζουν μία θέση στις κάλπες της  2ας Ιουνίου.
Όσον αφορά την δεύτερη θέση η έκπληξη φαίνεται να γίνεται από τον Ανέστη Πολυχρονίδη ο οποίος αυξάνει διαρκώς την δημοτικότητα του, αφού ακούραστος  συνεχίζει την ενημέρωση των δημοτών πόρτα – πόρτα, αναλύοντας το πρόγραμμα του και κάνοντας γνωστά τα σχέδια του για το δήμο.
Επιπλέον  έχει ως «προίκα»  την καλή μαρτυρία όλων των κατοίκων του δήμου για τις καίριες παρέμβασεις του στο παρελθόν ως αντιδήμαρχος ,στο οδικό δίκτυο του δήμου Ωραιοκάστρου .
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.