Αρχική ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΟΥΖΙΝΑ Αυτά είναι τα κοκτέιλ με τις λιγότερες θερμίδες

Αυτά είναι τα κοκτέιλ με τις λιγότερες θερμίδες

Αυτά είναι τα κοκτέιλ με τις λιγότερες θερμίδες

Είπαμε να προσέχουμε τη γραμμή μας, να μην τρώμε συνέχεια πίτσες και παγωτά μήπως καταφέρουμε να βγούμε με άνεση και αυτοπεποίθηση στην παραλία, αλλά ας μην το παρακάνουμε…Εάν δεν έχεις γίνει λιώμα από τα κοκτέιλ σε κάποιο μπιτσόμπαρο στις διακοπές σου στο νησί, εάν δεν έχεις ποζάρει κρατώντας το ποτήρι σου με τις ομπρελίτσες για το Instagram και εάν δεν έχεις φλερτάρει με τον μπάρμαν ενώ σου φτιάχνει την μυστική του συνταγή για το best-seller κοκτέιλ του μαγαζιού, αντικειμενικά δεν έχεις ζήσει καλοκαίρι! Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να ξέρεις πια είναι τα πιο διαιτητικά κοκτέιλ, ώστε φέτος το καλοκαίρι να κερδίσεις αναμνήσεις από τρελά ξενύχτια και όχι κιλά!

MOJITO

1. Mojito
Ποιος δεν αγαπά ένα δροσερό mojito όταν κάνει ηλιοθεραπεία μια ζεστή μέρα του Ιουλίου; Ε πρόκειται να το αγαπήσεις ακόμα περισσότερο όταν μάθεις πως περιέχει μόλις 150 θερμίδες! Ο αρωματικός δυόσμος και το λάιμ χαρίζουν απίστευτη γεύση με σχεδόν καθόλου θερμίδες, ενώ το σφηνάκι από ρούμι περιέχει μόνο 100. Εάν θέλεις να μειώσεις ακόμα περισσότερο τη θερμιδική αξία του συγκεκριμένου ποτού, ζήτησε να σου βάλουν τη μισή ποσότητα σιροπιού ή παράλειψέ το τελείως. Μια ακόμα καλή ιδέα είναι να ζητήσεις περισσότερο χυμό λάιμ και σόδα στο ποτό σου.

2. Apple Martini
Εάν δεν σου αρέσει η γεύση του μήλου, μείνε μακριά από αυτό το κοκτέιλ. Εάν όμως τη λατρεύεις, σου βρήκαμε την παραγγελία σου για τους επόμενους μήνες! Η γεύση του μπορεί να είναι ξινή και γλυκιά ταυτόχρονα, η θερμιδική του αξία όμως είναι τέρμα γλυκιά με μόλις 170 θερμίδες ανά ποτήρι!

jin

3. Gin & tonic
Ίσως ένα από τα πιο δημοφιλή ποτά, το Gin & Tonic συγκαταλέγεται ανάμεσα στα must του καλοκαιριού! Η πιο διαιτητική του εκδοχή περιλαμβάνει σόδα αντί για tonic και μεγάλη ποσότητα λάιμ, με αποτέλεσμα οι θερμίδες του να μην ξεπερνούν τις 100.

shutterstock_318304238

4. Bloody Mary
Αυτό το κοκτέιλ ή το αγαπάς ή απλά το σιχαίνεσαι! Δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο… Εάν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία όμως είσαι από τους τυχερούς, αφού μπορείς να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου ποτό χωρίς τύψεις, καθώς περιέχει μόλις 150 θερμίδες!

Vodka at the bar counter, canon 1Ds mark III

5. Vanilla Vodka & Diet Ginger Ale
Για τον λιχούδη της παρέας, το ιδανικό κοκτέιλ έχει νότες από βανίλια και τζίντζερ. To Vanilla Vodka & Diet Ginger Ale περιέχει αρωματική βότκα και λικέρ και εάν αποφευχθεί η προσθήκη ζάχαρης, οι θερμίδες του δεν ξεπερνούν τις 100.

6. Light Cosmopolitan
Αν η Carrie Βradshaw ήξερε ότι υπάρχει light εκδοχή του αγαπημένου της ποτού, τότε σίγουρα θα είχα καταλήξει αλκοολική! Για να απολαύσεις το διάσημο ποτό του Sex and the City χωρίς τύψεις και με μόλις 105 θερμίδες, ζήτησε να σου το ετοιμάσουν με χυμό cranberry χωρίς γλυκαντικές ουσίες.

7. Watermelon Fizz:
Εάν σου αρέσουν τα φρουτώδη, δροσερά, καλοκαιρινά κοκτέιλ και εάν αγαπάς την τεκίλα, τότε αυτό θα γίνει το κοκτέιλ σου! Με τεκίλα, χυμό καρπούζι, ελάχιστο ή καθόλου σιρόπι, σόδα, κόλιαντρο και χυμό από λάιμ ή λεμόνι, μπορείς να το απολαύσεις με μόλις 77 θερμίδες!

neo anoigma cocktails_MIKRI

olivemagazine
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

oraiokastro 24 Η ενημέρωση δεν έχει ώρα