Αυτές είναι οι τιμές των εισιτηρίων του ΟΑΣΘ

ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗΣ
Ισχύει ΜΟΝΟ για μία (1) μετακίνηση ΚΑΝΟΝΙΚΟ Εισιτήριο Ο.Α.Σ.Θ 1,00 €
ΜΕΙΩΜΕΝΟ Εισιτήριο Ο.Α.Σ.Θ 0,50 €
Τα προτυπωμένα εισιτήρια μίας μόνο μετακίνησης πωλούνται από τα εκδοτήρια του Ο.Α.Σ.Θ. και από 1000 καταστήματα πώλησης ή εκδίδονται από τα εντός των λεωφορείων εκδοτικά μηχανήματα.
Ισχύουν για όλες τις λεωφορειακές γραμμές του Ο.Α.Σ.Θ. εκτός των γραμμών 50 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ , 78 Κ.Τ.Ε.Λ. – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ και 78Ν Κ.Τ.Ε.Λ. – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΝΥΚΤΕΡΙΝΟ
ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 2 ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ /70′ ΩΡΑΣ
Iσχύει για δύο (2) μετακινήσεις από και προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και από και προς οποιαδήποτε λεωφορειακή γραμμή εντός 70 λεπτών της ώρας

ΚΑΝΟΝΙΚΟ

1,20 €

ΜΕΙΩΜΕΝΟ
0,60 €
Χρονικό εισιτήριο Ο.Α.Σ.Θ διάρκειας 70 λεπτών μειωμένο
Τα χρονικά εισιτήρια των δύο (2) μετακινήσεων (Κανονικό ή Μειωμένο) ισχύουν για 2 μετακινήσεις που θα γίνουν από και προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και από και προς οποιαδήποτε λεωφορειακή γραμμή (εξαιρούνται οι γραμμές 50 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ , 78 Κ.Τ.Ε.Λ. – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ και 78Ν Κ.Τ.Ε.Λ. – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΝΥΚΤΕΡΙΝΟ) μέσα σε 70 λεπτά της ώρας από την πρώτη επικύρωσή τους.
Σε κάθε περίπτωση, η δεύτερη επικύρωση πρέπει να γίνει εντός των 70 λεπτών και το εισιτήριο ισχύει μέχρι την ολοκλήρωση της διαδρομής αυτής και την αποβίβαση του επιβάτη από το λεωφορείο.
Τα προτυπωμένα χρονικά εισιτήρια των δύο (2) μετακινήσεων πωλούνται από τα εκδοτήρια του Ο.Α.Σ.Θ. και από περίπου 1000 καταστήματα πώλησης.
ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 3 ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ /90′ ΩΡΑΣ
Iσχύει για έως τρείς (3) μετακινήσεις από και προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και από και προς οποιαδήποτε λεωφορειακή γραμμή εντός 90 λεπτών της ώρας
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
1,50 €
ΜΕΙΩΜΕΝΟ
0,80 €
Τα χρονικά εισιτήρια των τριών (3) μετακινήσεων (Κανονικό ή Μειωμένο) ισχύουν για έως 3 μετακινήσεις που θα γίνουν από και προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και από και προς οποιαδήποτε λεωφορειακή γραμμή (εξαιρούνται οι γραμμές 50 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ , 78 Κ.Τ.Ε.Λ. – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ και 78Ν Κ.Τ.Ε.Λ. – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΝΥΚΤΕΡΙΝΟ) μέσα σε 90 λεπτά της ώρας από την πρώτη επικύρωσή τους.
Σε κάθε περίπτωση, η τελευταία επικύρωση πρέπει να γίνει εντός των 90 λεπτών και το εισιτήριο ισχύει μέχρι την ολοκλήρωση της διαδρομής αυτής και την αποβίβαση του επιβάτη από το λεωφορείο.
Τα προτυπωμένα χρονικά εισιτήρια των τριών (3) μετακινήσεων πωλούνται μόνο από τα εκδοτήρια του Ο.Α.Σ.Θ.
ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 4 ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ /120′ ΩΡΑΣ
Iσχύει για έως τέσσερις (4) μετακινήσεις από και προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και από και προς οποιαδήποτε λεωφορειακή γραμμή εντός 120 λεπτών της ώρας
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
2,00 €
ΜΕΙΩΜΕΝΟ
1,00 €
Τα χρονικά εισιτήρια των τεσσάρων (4) μετακινήσεων (Κανονικό ή Μειωμένο) ισχύουν για έως 4 μετακινήσεις που θα γίνουν από και προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και από και προς οποιαδήποτε λεωφορειακή γραμμή (εξαιρούνται οι γραμμές 50 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ , 78 Κ.Τ.Ε.Λ. – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ και 78Ν Κ.Τ.Ε.Λ. – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΝΥΚΤΕΡΙΝΟ) μέσα σε 120 λεπτά της ώρας από την έκδοσή τους (αν εκδοθούν μέσα στα λεωφορεία) ή από την πρώτη επικύρωσή τους .
Σε κάθε περίπτωση, η τελευταία επικύρωση πρέπει να γίνει εντός των 120 λεπτών και το εισιτήριο ισχύει μέχρι την ολοκλήρωση της διαδρομής αυτής και την αποβίβαση του επιβάτη από το λεωφορείο.
Τα εισιτήρια αυτά αποτελούν το νόμιμο και αποκλειστικό κόμιστρο των επιβατών που μετακινούνται με λεωφορεία της ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. στο επαρχείο Λαγκαδά, εφόσον πραγματοποιούν τουλάχιστον μία (1) μετεπιβίβαση στο Λαγκαδά
Τα προτυπωμένα χρονικά εισιτήρια των τεσσάρων (4) μετακινήσεων πωλούνται από τα εκδοτήρια του Ο.Α.Σ.Θ ή εκδίδονται από τα εντός των λεωφορείων εκδοτικά μηχανήματα.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ (ΓΡΑΜΜΗ 50) & ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΓΡΑΜΜΗ 78 & 78Ν)
Iσχύουν μόνον για μία (1) μετακίνηση
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
2,00 €
Εισιτήριο Ο.Α.Σ.Θ πολιτιστική γραμμή Νο 50 και Αεροδρομίου γραμμή Νο 78
ΜΕΙΩΜΕΝΟ
1,00 €
Εισιτήριο Ο.Α.Σ.Θ πολιτιστική γραμμή Νο 50 και Αεροδρομίου γραμμή Νο 78 (μειωμένο)
Τα εισιτήρια της Πολιτιστικής Γραμμής (50) και Αεροδρομίου Μακεδονίας (78 & 78Ν) ισχύουν μόνο για μία (1) μετακίνηση, που αφορούν αποκλειστικά στις γραμμές αυτές.
Τα εισιτήρια αυτά πωλούνται απο τα εκδοτήρια του Ο.Α.Σ.Θ., τους συνοδούς της Πολιτιστικής Γραμμής (50) ή εκδίδονται από τα εντός των λεωφορείων εκδοτικά μηχανήματα..
Επιπλέον στην Πολιτιστική γραμμή Νο 50 όπως και στη Γραμμή Αεροδρομίου 78 & 78Ν ισχύουν:
Κάρτες απεριορίστων διαδρομών (κανονικές ή μειωμένες)
Κάρτες ελεύθερης μετακίνησης Α.με.Α.
Υπενθύμιση: Τα προτυπωμένα εισιτήρια τα επικυρώνετε στα εντός του λεωφορείου επικυρωτικά μηχανήματα, αμέσως μετά την επιβίβασή σας.
Επικουρικά και εφόσον, δεν έχετε στην κατοχή σας προτυπωμένα εισιτήρια, ο Ο.Α.Σ.Θ. διαθέτει εισιτήρια αποκλειστικά και μόνο των 0,50€, 1,00€ και 2,00€ από τα εκδοτικά μηχανήματα αυτόματης έκδοσης εισιτηρίων που έχει εγκατεστημένα εντός των λεωφορείων.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.