Αυτή η ιδιοκτήτρια καφέ στη Βιέννη άρχισε να χρεώνει τους πελάτες για τη φόρτιση των συσκευών τους!

[ad_1]

Απηυδισμένη από τη συνήθεια αρκετών τουριστών να φορτίζουν με τις ώρες τις μπαταρίες των συσκευών τους στο καφέ που διατηρεί η Galina Pokorny στη Βιέννη, άρχισε να χρεώνει 1 ευρώ τους πελάτες της. «Οι τουρίστες ζητούν συνεχώς ηλεκτρικό ρεύμα. Ποιος θα με πληρώσει εμένα;», διερωτάται η ιδιοκτήτρια του Terrassencafe im Hundertwasserhaus το οποίο βρίσκεται σε ένα πολύχρωμο μωσαϊκό κατοικιών που έχει σχεδιαστεί από τον καλλιτέχνη και αρχιτέκτονα Friedensreich Hundertwasser.

Galina Pokorny

Οι πελάτες οι οποίοι φορτίζουν τις συσκευές τους κατά τη διάρκεια ενός καφέ 15 λεπτών μπορούν να συνεχίσουν να το κάνουν δωρεάν. Ωστόσο όμως, όχι και για όσους φορτίζουν ως και μια ώρα ή και περισσότερο τη συσκευή τους. «Διατηρώ ένα καφέ και όχι ένα internet cafe», τονίζει, προσθέτοντας πως δε γνωρίζει άλλη καφετέρια με παρόμοια χρέωση.

Η Pokorny ξεκίνησε να χρεώνει τους πελάτες από πέρυσι, αλλά μόλις πριν από μερικές ημέρες τράβηξε την προσοχή των media, όταν ένας δημοσιογράφος δημοσίευσε μια απόδειξη με την επίμαχη χρέωση. Αυτή επεκτείνεται στα laptops και στα tablets και πολλαπλασιάζεται ανάλογα με τον αριθμό των συσκευών. Οι ήδη ενοχλημένοι πελάτες, μπορούν τουλάχιστον να απολαμβάνουν την πρόσβαση στο Διαδίκτυο, που προς το παρόν είναι δωρεάν

The post Αυτή η ιδιοκτήτρια καφέ στη Βιέννη άρχισε να χρεώνει τους πελάτες για τη φόρτιση των συσκευών τους! appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.