Επώνυμη καταγγελία για τον προπονητή της ICBS

“Επιστολή προς το ICBS
Με το παρόν θα ήθελα να εκφράσω την δυσαρέσκειά μου για την συμπεριφορά του προπονητή ΜΠΑΣΚΕΤ ICBS.
Σήμερα 19/02/2017 και ώρα 11:30 στο γήπεδο σας διεξήχθη ο φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ των ομάδων ICBS και ΔΑΣΩ.
Kατά την διάρκεια του αγώνα ένας παίκτης της ΔΑΣΩ γεννημένος το 2007 έκανε φάουλ σε ένα παίκτη του ICBS . Ο προπονητής του ICBS προέτρεψε ( λεκτικά αλλά και με χαρακτηριστική κίνηση ) όλους του παίκτες του να επιτεθούν στον παίκτη της ΔΑΣΩ.
Το γεγονός είναι απαράδεκτο για έναν προπονητή που προπονεί τα παιδιά μας . Σε έναν φιλικό αγώνα με μικρά παιδιά να ακούγονται σε όλο το γήπεδο τα λόγια του προπονητή να χτυπήσουν ένα παιδάκι γεννημένο το 2007.
Παρακαλώ για την συμμόρφωση του εν λόγο προπονητή. Τέτοια γεγονότα είναι θλιβερά και πολύ επικίνδυνα. Δεν προάγουν της αξίες του αθλητισμού . Τέτοιοι προπονητές δεν πρέπει να υπάρχουν στα γήπεδα.
Αβραμίδης Παναγιώτης
Ηλεκτρονικός Μηχανικός”

vendo

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κωστης Τσικίνας ο προπονητής κόσμημα πού όλη η μπασκετική θεσσαλονίκη έχει να λέει ….ο προπονητής παιδαγωγός ο άνθρωπος πού δεν πιέζει τα παιδιά να κερδίσουν που γενικά το άθλημα το βλέπει διαφορετικά….
    Ο άνθρωπος που το κλειστό της ΧΑΝΘ έχει το όνομα του πατέρα του……………………..
    Εκτός κι άν μιλάμε για άλλο ΚΩΣΤΗ ΤΣΙΚΙΝΑ…………………………

  2. Να απαντήσω στον κο. Αβραμίδη (στον οποίο ίσως να απάντησα και την ώρα του αγώνα στο γήπεδο) ότι ο προπονητής της ICBS προέτρεψε ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ παίκτη του, αυτόν στον οποίο “έκανε φάουλ” ο παίκτης “γεννημένος το 2007”, να ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ και να κάνει ότι του κάνουν, και όχι όλοι οι αθλητές του να επιτεθούν σε αυτόν που έκανε φάουλ. Τα εισαγωγικά έχουν να κάνουν με το ότι στον συγκεκριμένο παίκτη της ICBS δεν έγινε ένα φάουλ (όπως φαντάζομαι αστειευόμενος περιγράφει ο κος Αβραμίδης) αλλά πολλά και αντιαθλητικά φάουλ και όχι από έναν αλλά από πολλούς παίκτες, τα οποία η διαιτητής-προπονητής της ΔΑΣΩ “δεν είδε”, ούτε απέτρεψε τους αθλητές της από το να τα συνεχίσουν.
    Θα παρακαλούσα τον κο Αβραμίδη να συζητήσει με την προπονήτρια της ΔΑΣΩ και να της ζητήσει να διδάξει πρώτα απ’όλα το ευ αγωνίζεσθαι στους αθλητές της και τους γονείς τους (γιατί οι αρχές δίνονται πρώτα απ’όλα από την οικογένεια) και όχι το “αν δεν μπορούμε να μαρκάρουμε κάποιον τον κυνηγάμε και τον χτυπάμε μέχρι να αντιδράσει” και όλα αυτά υπό την ανοχή της προπονήτριάς του. Να σημειώσουμε βέβαια ότι κανένας αθλητής της ICBS δεν έκανε κάποιο αντιαθλητικό φάουλ ούτε πριν ούτε μετά την “προτροπή” του εν λόγω προπονητή. Γιατί ο προπονητής τους τους έχει διδάξει ήθος σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και ξέρει ότι οι αθλητές του δεν χρησιμοποιούν τέτοιες πρακτικές παιχνιδιού. Καταλαβαίνουμε λοιπόν εύκολα ότι η προτροπή αυτή είχε σαν στόχο την αφύπνιση της “προπονήτριας-διαιτητή” και όχι πραγματικά την ανταπόδοση των αντιαθλητικών χτυπημάτων που δέχθηκε ο αθλητής. Αυτά γιατί η διαστρευλωμένη αλήθεια πάυει να είναι αλήθεια.

    Θα ήθελα επίσης να του τονίσω ότι θλιβερή και επικίνδυνη ήταν (εκτός της εώς εκείνου του σημείου προκλητική μη αντίδραση της προπονήτριας) η αντίδραση ελαχίστων, ομολογώ, γονέων της ομάδας της ΔΑΣΩ οι οποίοι με ύβρεις πεζοδρομίου επιτέθηκαν στον προπονητή ξεχνόντας προφανώς ότι δεν είναι μόνο το “παιδάκι γεννημένο το 2007” μέσα στο γήπεδο αλλά και άλλα 30 περίπου συνομήλικά του τα οποία “διδάσκονταν” εκείνη τη στιγμή ήθος από αυτούς τους “γονείς”.

  3. Αγαπητέ κύριε Παναγιωτίδη

    Ο προπονητής του ICBS αρχικά προέτρεψε όλους τους παίκτες του και συνειδητοποιώντας την ( πατάτα ) που έκανε απευθύνθηκε σε έναν .
    Δεν μπορεί να έχετε ξεχάσει την λεκτική επίθεση που έκανε στο παιδί άλλα και την χαρακτηριστική κίνηση των χεριών του να του πάρουν το κεφάλι, το έκανε με χαρακτηριστική αργή κίνηση για να το δουν και να το αφομοιωνόσουν όλοι παιδιά στο γήπεδο , γονείς στις κερκίδες . ( Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν γονιό στην θέση μου εκείνη την στιγμή ). Αν θυμάστε τα παιδιά της ΔΑΣΩ ήταν μόλις 7 ενώ του ICBS γύρω στα 25 .
    Ευτυχώς που κανένα παιδί δεν ακολούθησε τις οδηγίες του ( προπονητή ). Φανταστείτε αν κάποιο από τα παιδιά ακολουθούσε την παράλογη έως και ψυχικά διαταραγμένη αυτή φιλοσοφία του.
    Τέτοια γεγονότα σε αγώνες τα θεωρώ απαράδεκτα και επικίνδυνα .
    Όλα τα παιδιά έχουν διδαχτεί τόσο από τους γονείς όσο και από τους προπονητές τους να συμπεριφέρονται κόσμια μέσα και έξω από το γήπεδο .
    Έχουν παίξει πολλά φιλικά παιχνίδια και είναι παράδειγμα προς μίμηση.
    Η προπονήτρια της ΔΑΣΩ έβγαλε το παιδί μου εκτός αγώνα για να μην συμβούν τα χειρότερα . Όσο για τον χαρακτήρα του παιδιού μου δεν είστε σε θέση να το κρίνετε.
    Ζητώ συγνώμη για την όχι και τόσο καλή αντίδρασή μου στην κερκίδα ( αποκάλεσα Μ…….α) και τπτ παραπάνω των εν λόγο προπονητή. Άλλα βρεθείτε για μια στιγμή στην θέση μου .
    Εσείς θα φερόσασταν καλύτερα ?
    Ένας φιλικός αγώνας παιδιών ήταν και τίποτα παραπάνω. Δεν υπήρχε διαιτητής . Ο κάθε προπονητής σφύριζε ότι έβλεπε. Δεν υπήρχε εσκεμμένο φάουλ στον αγώνα .
    Η συμπεριφορά του εν λόγο προπονητή ήταν απαράδεκτη . Δεν προάγει το αθλητικό πνεύμα.
    Ο συγκεκριμένος δεν πρέπει να ασχοληθεί πλέον με μικρά παιδιά . Είναι επικίνδυνος !
    Προσωπικά ποτέ δεν θα ασχοληθώ με τον εν λόγο κύριο

  4. Αγαπητέ κε. Αβραμίδη,

    Ίσως έχετε δίκιο στο ότι αρχικά είπε “ότι σας κάνουν να κάνετε”, αλλά αυτό ήταν ένα ξέσπασμα βλέποντας τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας της ΔΑΣΩ γενικά, και ιδιαιτέρως απέναντι στο συγκεκριμένο παιδί (το οποίο δεν μπορούσαν να μαρκάρουν οι παίκτες σας, τουλάχιστον με θεμιτά μέσα). Την λεκτική επίθεση σε δικό σας παίκτη ίσως την φανταστήκατε όταν απευθυνόταν στον δικό μας παίκτη. Σας ξαναλέω ότι στην πραγματικότητα δεν απεθυνόταν ούτε καν στον δικό μας παίκτη, αλλά στην προπονήτριά σας η οποία είχε αναλάβει το ρόλο του διαιτητή. Δεν είναι αλήθεια ότι ο κάθε προπονητής σφυρίζει ότι βλέπει. Αυτό που γίνεται συνήθως είναι ο κάθε προπονητής να δίνει τα δικά του φάουλ σε ένδειξη fair play. Δυστυχώς η δική σας προπονήτρια όχι μόνο δεν έδινε τα δικά σας φάουλ αλλά δεν συνέτιζε και τους παίκτες της για τα συνεχόμενα αντιαθλητικά φάουλ και γενικότερα και ειδικότερα προς το συγκεκριμένο παιδί.
    Όσο για το μ….α που λέτε ότι είπατε, προφανώς με άλλον γονέα της ομάδας σας είχα διάλογο, γιατί εκείνος είπε και “θα έμπενα να τον γ…ω τον π…η” και πολλά άλλα ωραία και μάλιστα δίπλα στην 6χρονη κόρη μου. Όταν μάλιστα του είπα να προσέχει πως μιλάει γιατί έχει και παιδιά, μου απάντησε ότι δεν μπορεί. Εκείνο ήταν που μου γύρισε τα μυαλά γιατί άλλο να είσαι μ…ας και άλλο να καμαρώνεις και να το διατυμπανίζεις και μάλιστα σε χώρο όπου η πλειοψηφία ήταν παιδιά μέχρι 11-12 χρονών. Ένα “έχετε δίκιο συγνώμη” θα ήταν αρκετό.
    Σχετικά με το ότι τα παιδιά της ΔΑΣΩ ήταν 7 και τα παιδιά της ICBS 25 δεν καταλαβαίνω τί σχέση έχει με το αν oi παίκτες που είναι μέσα χτυπάνε, αγκαλιάζουν και τραβάνε τους αντιπάλους τους (όχι απλά εσκεμένα φάουλ αλλά και αντιαθλητικά). Το αναφέρετε ως επιχείρημα ή ως πληροφορία; Αν το λέτε για να δικαιολογήσετε με την κούραση τα αντιαθλιτικά φάουλ να σας θυμίσω ότι αυτά έγιναν στο πρώτο δεκάλεπτο, και εν πάσει περιπτώση, αν κουράστηκε η ομάδα μπορούν οι προπονητές να το λήξουν νωρίτερα. Μιλάμε για φιλικό όχι για πρωτάθλημα.
    Ο συγκεκριμένος προπονητής σας διαβεβαιώ είναι άριστος παιδαγωγός, και αν έβλεπε συμπεριφορές σαν των παικτών σας από την ομάδα του θα τους έβγαζε αμέσως και δεν θα τους ξαναέβαζε, τουλάχιστον ως το τέλος του παιχνιδιού. Έτσι συνετίζεις το λάθος παίξιμο στον αντίπαλο στα παιδιά και όχι απλά δίνοντας ένα φάουλ (και αν το δώσεις και αυτό).

  5. Ενα απλό copy απο το άρθρο 22 του αθλητικού νόμου

    Άρθρο 22: Προπονητής

    1. Προπονητής είναι ο επαγγελματίας που με την επιστημονική και παιδαγωγική κατάρτιση, την εμπειρία και την εξειδικευμένη γνώση που διαθέτει σχετικά με άθλημα ή αγώνισμα ή αθλητική δραστηριότητα ή φυσική δραστηριότητα αναψυχής ή ακραία τουριστική αθλητική δραστηριότητα, αναλαμβάνει την προετοιμασία, την καθοδήγηση, την αύξηση της αθλητικής απόδοσης και την πρόοδο των αθλητών, καθώς και όσων αθλούνται σε προγράμματα μαζικού αθλητισμού ή ασκούνται σε γυμναστήρια, δημόσια και ιδιωτικά και ταυτόχρονα” διαφυλάττει και βελτιώνει την υγεία των παραπάνω προσώπων. ”

    5. Εκτός των κωλυμάτων της παραγράφου 1 του άρθρου 27, αν ασκηθεί κατά προπονητή ή εκπαιδευτή ποινική δίωξη για πλημμελήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής με παθόντα ανήλικο, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού μπορεί, αν κρίνει με ειδικά αιτιολογημένη απόφασή του ότι το μέτρο είναι αναγκαίο για την προστασία ανηλίκων αθλητών, να αναστείλει την επαγγελματική τους άδεια, μέχρι ότου εκδοθεί αμετάκλητο απαλλακτικό βούλευμα ή αμετάκλητη δικαστική απόφαση.

    • Είμαι πατέρας τριών παιδιών. Ο γιος μου αγωνίζεται με την ομάδα του ΔΑΣΩ εδώ τρια χρόνια. Ο αγώνας μου ο καθημερινός είναι πως θα κάνω τα παιδιά μου καλύτερους ανθρώπους μέσα σε μια δύσκολη πλέον κοινωνία .Η προπονητρια μας κυρ.Τανια είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που έχω γνωρίσει που είναι σε θέση να με βοηθήσει σε αυτόν τον δικό μου αγώνα.Που ξέρει να είναι σωστός παιδαγωγός και να δίνει σωστές αξίες στα παιδιά μας. Για αυτό θα παρακαλούσα να προσέχουν όλοι πως μιλάνε για έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζουν. Όσο αφορά στον προπονητή από το ICBS δεν πιστεύω ότι υπάρχει ο οποιοσδήποτε που θα συμφωνεί η θα συμφώνησε με την εν λόγο συμπεριφορά του κατά την διάρκεια του φιλικού αγώνα των παιδιών μας ή με το γεγονός ότι δεν είχε το σθένος να ζητήσει συγνώμη εστω στο τέλος του φιλικού αγώνα,από το παιδί του ΔΑΣΩ για το οποίο γίνεται λόγος.Ενα παιδι που δεν εχει δωσει δικαίωμα ποτε( με άψογη συμπεριφορά ,συμπεριφορά προς μίμηση για όλους μας) να του μιλανε με αυτόν τον τρόπο. Που δεν ζήτησε συγνώμη από όλα τα παιδιά που ήταν εκεί και των δύο ομάδων και της κερκιδας και των γονέων που τον παρακολουθουσαν.Με λύπη το γεγονός ότι ένας γονέας ο κύριος Παναγιωτίδης προσπαθεί να δικαιολογησει την συμπεριφορά του προπονητή τους ενώ θα έπρεπε να τον προβληματιζει.Και εφόσον ο κύριος Τσικινας είναι όλα αυτά τα καλά για τα οποία είστε περίφημος εσείς και όλοι στην ομάδα και γνωρίζεται το ήθος του τότε και εμείς οι γονείς από τον αθλητικό σύλλογο του ΔΑΣΩ θα τον περιμένουμε. Αποστολίδης Ανδρεας

  6. Αγαπητέ κύριε Παναγιωτίδη
    Κάθε νοήμων άνθρωπος καταλαβαίνει το μεγάλο λάθος που έκανε ο κατά τα λεγόμενά σας
    ( άριστος παιδαγωγός ) . Είναι δικαίωμα σας να υποστηρίζεται την θέση αυτή .
    Δεν είναι όμως δικαίωμά σας να υποβιβάζεται το γεγονός , που εξόργισε εμένα αλλά και πολλούς γονείς στο γήπεδο .
    Δεν είναι δικαίωμά σας να υποβιβάζεται μια πράξη ενός ανεγκέφαλου που είχε στόχο τον δημόσιο εξευτελισμό του παιδιού μου και ακόμη πιο σημαντικό την σωματική του ακεραιότητα.
    Δεν έχετε δικαίωμα να κατηγορείται μια προπονήτρια η οποία δεν έδωσε ποτέ κανένα σημάδι τέτοιας παραφροσύνης.
    Έχετε όμως το δικαίωμα σαν καλός φιλόσοφος που είστε ,να μιλήσετε με τον ( άριστο παιδαγωγό ) και να του εξηγήσετε το λάθος που έκανε .
    Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη , να απαντήσει στην επιστολή που του έστειλα .
    Ο ( άριστος παιδαγωγός ) πρέπει να <<>> σε αντίθεση στοχοποίησε το παιδί , έθεσε σε κίνδυνο την σωματική του ακεραιότητα .
    Όταν ένα πράγμα πάει στραβά ή το σταματάς ή κάνεις διορθωτικές ενέργειες για να το διορθώσεις , δεν το αφήνεις , γιατί κάποια στιγμή θα το βρεις μπροστά σου .
    Πιστέψτε με, προσωπικά δεν θέλω να το βρω μπροστά μου .

    • Με βάση τα άρθρα του Νόμου που αναρτήσατε σχεδόν το σύνολο των προπονητών μπάσκετ θα ήταν εκτός χώρου……άν βλέπετε αγώνες γενικά εύκολα το διαπιστώνετε……………….
      Τώρα στο ωραιόκαστρο είναι γνωστή η κόντρα των σωματείων και η προσπάθεια το ένα να καβαλήσει το άλλο …….σε πλήθος αθλητών……………….ΔΑΣΩ ΚΕΡΑΥΝΟΣ icbs ………………οπότε………τίποτα δεν είναι τυχαίο…..
      Επίσης όσοι παρακολουθούμε μπάσκετ στο ωραιόκαστρο ξέρουμε ποιά ομάδα πάντοτε είχε τέτοιου στύλ προπονητές……………..το έχουμε ζήσει….με ύβρεις τρούμπας εναντίον μικρών παικτών παίδων και εναντίον αντίπαλου προπονητή και τυχαία…ο προπονητής ήταν ο υβριζόμενος ο Τσικίνας…………….ρωτήστε εκεί στο ΔΑΣΩ …..σίγουρα το θυμούνται όπως και όλοι εμείς…αλλά δεν το αναρτήσαμε πουθενά……..

      • Αν και δεν ασχολούμαι με τα αθλητικά, συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενά σας. Στο γήπεδο πηγαίνω μόνο όταν έχει προπόνηση η φιλικό ο μικρός. Πραγματικά είναι η πρώτη φορά που βρέθηκα σε τέτοια κατάσταση. Ο συγκεκριμένος προπονητής μπορεί να είναι ο καλύτερος όπως υποστηρίζετε και εσείς δεν τον γνωρίζω δεν ξέρω την ιστορία του. Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή φέρθηκε εσφαλμένα. Δεδομένο ότι αναστάτωσε όχι μόνο τα παιδιά αλλά και ένα μεγάλο μέρος στην κερκίδα. ( αναφέρομε στα λεγόμενα του κυρίου Παναγιωτίδη για άπρεποι συμπεριφορά γονέων). Είναι καταδικαστέα και τα δύο ( δεν βγάζω έξω τον εαυτό μου παρασύρθηκα από τα γεγονότα . ) Δεν φταίνε όμως τα παιδάκια. Όπως ανέφερα και παραπάνω το στραβό ή θα το κόψεις ή θα βρεις τρόπο να το ισιώσεις.
        Αλλιώς όλα θα πάνε στραβά

  7. Να απαντήσω ξανά λοιπόν και στους δύο γονείς της ΔΑΣΩ ότι:
    1) Ο προπονητής της ICBS δεν στοχοποίησε ΚΑΝΕΝΑ παιδί της ΔΑΣΩ, δεν απευθύνθηκε σε ΚΑΝΕΝΑ παιδί της ΔΑΣΩ (όπως γράψατε σε άλλο μήνυμά σας) αλλά είπε στον παίκτη ΤΟΥ να αντιδράει ανάλογα με το πως τον αντιμετωπίζει όλη η αντίπαλη ομάδα. Προφανώς όλη η παρεξήγηση ξεκινάει από εκεί αφού βλέπω ότι αναλώνεστε στο να υποστηρίζετε επανηλειμμένα ότι ο προπονητής επιτέθηκε στον γιο σας, κάτι το οποίο απλά δεν έγινε. Σαν “νοήμων άνθρωπος” θα έπρεπε να το καταλάβετε.
    Μην μπερδέυετε την εύλογη έκρηξη ενός ανθρώπου που βλέπει την αντιμετώπιση της ομάδας του με την “παραφροσύνη” που πολύ γλαφυρά περιγράφετε. Το έκανε για αν “διορθώσει κάτι που πήγαινε στραβά” όπως λέτε και στην τελευταία παράγραφό σας κ. Αβραμίδη. Γιατί ο αντιαθλητικός τρόπος παιχνιδιού είναι κάτι που πάει στραβά. Έτσι λοιπόν, για να μην το βρει μπροστά του (είτε κάποιον τραυματισμό παίκτη του είτε κάποια ανεξελεγκτη αντίδραση από παίκτη του στο αντιαθλητικό παιχνίδι των αντιπάλων) έπρεπε να αντιδράσει. Δεν κρίνω την αντίδρασή του ούτε ως σωστή ούτε ως λάθος. Το γιατί, μπορείτε να το διαβάσετε στα προηγούμενα μηνύματά μου (σχετικά με το ποιος ήταν ο πραγματικός παραλήπτης της αντίδρασής του).
    2) Δεν βλέπω πουθενά απάντηση για την κατάπτυστη αντίδραση-επίθεση των γονέων. Προφανώς το κομάτι της γηπεδικής παιδείας δεν σας αφορά.
    3) @κο. Αποστολίδη: Η κα. Τάνια όπως την περιγράφετε δείχνει άριστος άνθρωπος και φυσικά δεν μπορώ να την κρίνω σαν τέτοια αφού δεν την γνωρίζω. Όλη μου η κριτική βασίζεται στην εικόνα που είχα στο γήπεδο για αυτήν σαν προπονήτρια. Το “Για αυτό θα παρακαλούσα να προσέχουν όλοι πως μιλάνε για έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζουν” προφανώς το λέτε για τη συμπεριφορά κάποιων γονέων-οπαδών απέναντι στο κο. Κώστα και για τον “καταγγέλοντα” γονέα. Αν όχι απλά ξαναδιαβάστε το πρώτο post του κου. Παντελή.
    4) @κο Αποστολίδη: Την “επίθεση” σε παιδί της ομάδας σας την αντιληφθήκατε εσείς η σας ενημέρωσε για αυτήν ο κος Αβραμίδης; Γιατί αν πραγματικά καταλάβατε και εσείς κάτι τέτοιο θα πρέπει να ψαχτώ σε ΩΡΛ. Γιατί δεν μπορώ αλλιώς να εξηγήσω πως όταν εγώ ακούω “χχχχχχ (όνομα παίκτη της ICBS) κάνε ότι σου κάνουν” εσείς ακούτε “χχχχχχ (παίκτης της ΔΑΣΩ) τί είναι αυτά που κάνεις αλήτη (ή οτιδήποτε νομίζετε ότι του είπε)”. Το παιδί που περιγράφετε μπορεί να είναι όλα αυτά που λέτε, αλλά δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός. Γιατί τα αντιαθλητικά φάουλ δεν τα έκανε ένας παίκτης αλλά γίνονταν κατά κύριο λόγο σε έναν παίκτη της ICBS.
    5) Ούτε για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας σας είδα να λέτε κάτι. Για εσάς αυτό ήταν μπάσκετ; Και αναφέρομαι στην άμυνα και στον τρόπο μαρκαρίσματος και όχι στη επίθεσή σας η οποία ήταν άψοξη.
    6) Ούτε οπαδός της ICBS είμαι, ούτε έχω κάποια ιδιαίτερη σχέση με τον προπονητή μας. Απλά με ενοχλεί η διστρεύλωση των γεγονότων, η ανήθικη, για εμένα, δημόσια “διαπόμπευση” ενός άριστου παιδαγωγού-προποντητή (επιμένω, όσο ειρωνικά και να απαντάει ο κος Αβραμίδης) και η αισχρή αντίδραση γονέων μέσα στο γήπεδο.
    Αν ο κος Αβραμίδης θίχτηκε (και εγώ το ίδιο θα ένιωθα αν πίστευα ότι θίγεται το παιδί μου) θα έπρεπε να απευθυνθεί πρώτα στην προπονήτριά σας και αν δεν καλυπτόταν από αυτά που θα του έλεγε εκείνη η αυτά που θα έκανε, να πάρει το παιδί του να φύγει από τον αγώνα. Φυσικά χωρίς ύβρεις και χωρίς προσωπική επίθεση.

    • Αγαπητέ φίλε οι μπασκετόφιλοι οι άνθρωποι του μπάσκετ της πόλεως της ΧΑΝΘ που είναισ στο ΔΣ και άλλοι γνωστοι άνθρωποι της οικογένειας του μπάσκετ γνωρίζουμε το ήθος και το ποιός είναι ο Κωστής Τσικίνας
      Η δημόσια και χωρίς να υπάρχει η άποψη του Τσικίνα διαπόμπευσή του η δυσφήμιση του ανθρώπου παιδαγωγού…..είναι και φαίνεται κάπως….
      Κάλιστα μπορούσαν οι γονείς του ΔΑΣΩ νά του μιλήσουν εκτός γηπέδου εμτά το φιλικό και να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις……αλλά προτιμήθηκε η δημόσια μέσω του μπλόγκ διαπόμπευσή του……γιατί άραγε;;;;Γιατί δεν στάλθηκε μία επιστολή στο ICBS και αναλόγως έπειτα να συνέχιζαν το θέμα και ακολουθήθηκε ο δρόμος αυτός:::
      Τυχαίο τίποτα όπως και η γνωστή σε όλους κόντρα των συλλόγων για τις ακαδημίες οι οποίες….είναι και το σημαντικότερο έσοδο …….των ομάδων
      Η καλή Τάνια ..ο κακός Τσικίνας κλπ
      Τέλος δεν είναι τυχαίο εδώ στο ωραιόκαστρο ότι ενώ υπάρχει συνεργασία Κεραυνού ICBS μετά απο πολλά χρόνια αντιπαλότητας η μόνη ομάδα πού συνεχίζει τον δρόμο αυτό ειναι η ΔΑΣΩ……αναρωτηθείτε γαιτί και ενω οι αλλες δυο πλεον ανταλλάσουν και αθλητές!!!!!!!!! Το ωραιόκαστρο είναι μία μικρή κοινωνία και όλα μαθαίνονται…….

      • Φίλε Παντελή
        Επιστολή έχω στείλει 19/02/2017 μετά τον αγώνα στην ιστοσελίδα του ICBS με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας. Δεν πήρα μέχρι αυτή την ώρα απάντηση. Σας τονίζω για μία ακόμη φορά ο άνθρωπος μπορεί να είναι ο καλύτερος παιδαγωγός , προπονητής , αθλητής δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό. Την συγκεκριμένη στιγμή έκανε λάθος ισόβαρος όχι μόνο του δικού μου παιδιού αλλά όλων των παιδιών

  8. Αγαπητοί γονείς του Δασω όπως αναμένετε τον Τσικίνα να τοποθετηθεί έτσι και εγώ αναμένω την θέση της προπονήτριας σας πού σίγουρα έζησε από κοντά το περιστατικό και με ενδιαφέρον περιμένω την τοποθέτησή της να θα επιβεβαιώσει την καταγγελία η θα αφήσει εκτεθειμέμο άν δεν ισχύουν τα καταγγελόμενα συνάδερφος της προπονητή Τσικίνα.Άν δεν το πράξει σημαίνει πολλά………
    Θα της το ζητήσω και ο ίδιος ……………………………..

    • Και επίσης δεν κρίνουμε το ήθος και την ζωή του κυρίου Τσικινα που είναι άψογο όπως λέτε και το δέχομαι. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά και δεν είμαι εγώ αυτός που θα τον κρίνω,προς θεού.Αυτο που θέλουμε είναι απάντηση στο συγκεκριμένο συμβάν. Και ακόμα θα ήθελα να τονίσω το ήθος και της δικής μας προπονητριας που δεν έχει δώσει πότε δικαίωμα, να μιλάνε όλοι με τα καλύτερα λόγια να έχει σχέση με όλους τους συλλόγους και εδώ να βλέπουμε τα λάθη συναδέλφου της προπονητη να προσπαθούν κάποιοι να της τα φορτώσουν. Ε όχι φτάνει η λάσπη στο πρόσωπο της.

  9. Επειδή με τα λεγόμενα σας σε λίγο θα με κάνετε να πιστέψω ότι ήμουν σε άλλο γήπεδο, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο γιος του κυρίου Αβραμιδη ήταν αυτός που αποχώρησε από το παιχνίδι και ήταν στον πάγκο μέχρι την λήξη του φιλικού. Δεν χρειάζεται να με ενημερώσει κάνεις .Έχω ματιά και βλέπω και είμαι σε θέση να έχω καθαρή κρίση του γεγονότος.Επισης προσωπικά δεν μου καίγεται καρφί για την κόντρα συλλογών ας κάνουν ότι θέλουν. Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι και η δύο κύριοι που απαντάτε έχετε καταβάλει τεράστια προσπάθεια να μεταφέρετε τις ευθύνες και τα γεγονότα σε άλλο γήπεδο.Σας είναι τόσο δύσκολο να παραδεχτείτε αυτό που έγινε πραγματικά.Μιλατε για ύβρεις γονέων ,που αν αναφέρεστε στον κύριο Αβραμιδη ζήτησε συγνώμη για ένα χαρακτηρισμό που του ξέφυγε.Και σας διαβεβαιώνω ότι ο παραλήπτης τον όσο έλεγε και σωστά παραδέχεσαι ο προπονητής σας ήταν τα παιδιά και τον δύο ομάδων. Δεν ήταν η προπονητρια του ΔΑΣΩ κυρία Τανια.Καλα θα ήταν να ρωτήσετε και τον προπονητή σας για το όλο συμβάν πριν συνεχίσετε να γράφετε να βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα.

    • Μετά από τόσες απαντήσεις των δύο γονέων της ΔΑΣΩ ακόμα δεν έχω διαβάσει ποια ακριβώς ήταν η “επίθεση” του κου Τσικίνα. Εγώ σε όλα μου τα post γράφω ότι ο προπονητής απευθύνεται ΜΟΝΟ στον παίκτη του, αλλά εσείς που έχετε αντίθετη άποψη δεν περιγράφετε καθόλου το γεγονός της υποτιθέμενης προσωπικής επίθεσης που δέχεται το παιδί του κου Αβραμίδη. Εννοείται ότι αυτό περί “συμβολαίων θανάτου” όπως το περιγράφει (“προέτρεψε λεκτικά και με κινήσεις όλους τους παίκτες να επιτεθούν στον παίκτη της ΔΑΣΩ”) είναι τουλάχιστον αστειότητες, αν όχι ύποπτα. Περιμένω να δω ακριβώς τι είπε ο προπονητής που να στειχειοθετούν προσωπική επίθεση στον παίκτη (όπως αναφέρεται σε επόμενα post, όχι στην “καταγγελία”). Αφού όπως λέτε και εσείς έχετε μάτια και βλέπετε ενημερώστε με και εμένα για το τι ακριβώς υπέπεσε στην αντίληψή σας.
      Σχετικά με την κα Τάνια, περιμένω να πάρει θέση σχετικά με το τι έγινε και με το γιατί επέτρεπε στους παίκτες της να παίζουν κατ’ αυτόν τον (αντιαθλητικό) τρόπο ώστε να εξοργίσει προπονητή, παίκτες και γονείς της αντιπάλου ομάδας. Αν δεν απαντήσει σε αυτά, δεν χρειάζεται καμία προσπάθεια για να μεταφέρουμε την ευθύνη σε άλλο γήπεδο. Το ότι έβγαλε το παιδί που θεωρούσε ότι έπαιζε αντιαθλητικά για μένα είναι θετικό. Αν και έχω την αίσθηση ότι αργότερα το ξανάβαλε (χωρίς όμως να παίζει με τον ίδιο τρόπο). Σας θυμίζω ότι και το δικό μας το παιδί το οποίο δεν μπορούσε να μαρκαριστεί από τους παίκτες σας βγήκε και αυτό ως το τέλος του παιχνιδιού χωρίς να έχει κάνει κάτι κακό.
      Σχετικά με το μ……α που λέει ότι είπε ο κος Αβραμίδης ξαναλέω ότι ίσως κάνω λάθος και μιλάω για άλλον γονέα. Εννοείται ότι για ένα μ….α δεν θα το έκανα καν θέμα και φυσικά δεκτή η συγνώμη του κου Αβραμίδη. Ο γονέας στον οποίο αναφέρομαι όμως σε προηγούμενα post είπε, και μάλιστα δύο φορές, επί λέξη: “θα έμπαινα μέσα να τον γ….σα τον π….τη”. Την πρώτη φορά ακριβώς δίπλα στην 6χρονη κόρη μου και την δεύτερη (μετακινήθηκε η κόρη μου) 3-4 θεσεις πιο μακριά από αυτήν. Όταν τον παρακάλεσα αν μπορεί να μιλάει καλύτερα σε ένα χώρο με μικρά παιδιά μου, αντί να το καταλάβει (αν το έκανε ασυναίσθητα) και να ζητήσει συγνώμη, απάντησε θρασύτατα ότι δεν μπορεί. Για αυτόν τον γονέα λέω ότι δεν έχει θέση σε γήπεδα με παιδιά και αυτός ήταν που με εξόργισε.
      Σχετικά με το ποιος ήταν ο παραλήπτης των λεγομένων του προπονητή, κι εγώ σας διαβεβαιώνω (και τον έχω ζήσει λίγο περισσότερο) ότι παραλήπτες ήταν η προπονήτρια της ΔΑΣΩ και οι παίκτες της ΔΑΣΩ ώστε να σταματήσει αυτό που γινόταν. Εκ του αποτελέσματος κρίνοντας, αυτό μερικώς το πέτυχε. Αυτό που λέτε θα μπορούσατε να το στηρίξετε αν βλέπατε αντιαθλητικά χτυπήματα από τον παίκτη μας που τα δεχόταν μέχρι εκείνη την ώρα ή έστω από άλλον παίκτη μας. Κάτι το οποίο φυσικά δεν έγινε γιατί ξέρουν ότι όποιος μαρκάρει αντιαθλητικά δεν ξαναπαίζει. Αυτό ήταν που έπρεπε να έχει περάσει η κα Τάνια στους παίκτες της.

      • Αγαπητέ κύριε Παναγιωτίδη
        Μέχρι αυτή την στιγμή 25/2/2014 δεν έχω λάβει επίσημη απάντηση της επιστολής που έστειλα επώνυμα στο ICBS . Η επιστολή έχει σταλεί 19/2/2017 λίγη ώρα μετά την λήξει του αγώνα στην ιστοσελίδα του ICBS . Δεν θα σας ρωτήσω γιατί ( Νομίζω ότι έχετε την κρίση να καταλάβετε).
        Δεν έχω καμία σχέση με τα αθλητικά σωματεία του Ωραιοκάστρου, και δεν εξυπηρετώ κανένα συμφέρον. Πληρώνω την συνδρομή μου για να αθληθείτε ο μικρός γεννημένος το 2007 ( όπως κι εσείς με χιούμορ αναφέρεται).
        Για ακόμη μία φορά σας λέω ότι τον εν λόγω προπονητή δεν τον γνωρίζω , δεν ξέρω την ιστορία του , δεν ξέρω της κόντρες του , δεν γνωρίζω ούτε καν το όνομα του. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι στης 19/2/2017 3-4 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα έκανε ένα πολύ σοβαρό λάθος. Για αυτό το λάθος περιμένω μια αξιοπρεπή συγνώμη .
        Γνωρίζετε πιστεύω ότι η συμπεριφορά του προπονητή κατά την καθοδήγηση μικρών παιδιών έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα και ΔΕΝ πρέπει αυτά να αντιμετωπίζονται σαν επαγγελματίες.
        Να αναφέρω (γιατί πιο πάνω το θέσατε και αυτό) την αναλογία παικτών 25 – 7. Αν θυμάστε ο εν λόγω προπονητής άλλαζε του παίκτες του ανά πεντάδες , σας ερωτώ πως ο παίκτης του 2007 κατάφερε να κάνει σκληρά φάουλ ( αντιαθλητικά ) σε έναν μόνο παίκτη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού .
        Το μόνο που έχει αξία να αναφερθεί ( ίσως η μεταμέλεια του εν λόγω προπονητή απέναντι στο παιδάκι γεννημένο το 2007 ) από τα θλιβερά γεγονότα του αγώνα είναι ότι στην λήξη του αγώνα ο μικρός μαζί με την προπονήτρια πήγαν στην πλευρά του εν λόγω προπονητή και μετά την συνομιλία που είχαν οι δύο προπονητές , ο εν λόγο προπονητής του γέλασε και του χάιδεψε το κεφάλι. Αυτή νομίζω είναι μια εικόνα καλύτερη από τις προηγούμενες, αυτή θέλω να αναδείξω. Μόνο αυτή η εικόνα αξίζει στα μικρά παιδιά και τίποτα άλλο. Ας σεβαστούμε την προσωπικότητα τους.
        Προσπαθώ να μην θυμίσω στο παιδί την όλη κατάσταση δεν του έχω κάνει καμία ερώτηση και ούτε θα του κάνω για το όλο θέμα. Πιστεύω σήμερα να μιλήσω με την προπονήτρια για να λάβω και την δική της θέση.

  10. Αν το συμβάν που μιλάτε έγινε 3-4 λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι τότε ή μιλάμε για άλλο παιχνίδι, ή μιλάμε για άλλο συμβάν. Αυτό που λέω εγώ έγινε στα πρώτα 15-20 λεπτά. Δεν είπα πουθενά ότι ο παίκτης του 2007 (ο οποίος άλωστε όπως λέτε βγήκε αμέσως μετά το ξέσπασμα του προπονητή) έκανε αντιαθλητικά φάουλ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, αλλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. Όπως σας έγραψα άλωστε, ο αθλητής που δεν μπορούσαν να μαρκάρουν σε αθλητικά πλαίσια οι παίκτες του ΔΑΣΩ βγήκε και αυτός μέχρι σχεδόν το τέλος του παιχνιδιού. Ίσως μπερδέυεστε επειδή είπα ότι αντιαθλητικά φάουλ γίνονταν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού (και όχι μόνο από το παιδί του 2007), απλά μετά την επέμβαση του προπονητή μας ήταν πιο ήπια. Αν θέλετε, για την οικονομία της συζήτησης, διαβάστε λίγο καλύτερα τα προηγούμενα posts για να μην επαναλαμβανόμαστε.
    Καλό θα ήταν να την κάνετε την συζήτηση με το παιδί και την προπονήτρια ώστε να καταλάβει και το ίδιο το παιδί τί ήταν αυτό που προκάλεσε την οργή των αντιπάλων του (παικτών, προπονητή, γονέων). Έτσι θα ξέρετε ότι δεν θα επαναληφθεί στο μέλλον. Σας το λέω αυτό με όλη την καλή θέληση και γιατί και εγώ αυτό θα έκανα.
    Εν κατακλείδι, περιμένω τη θέση σας σχετικά με τον γονέα-“διαμάντι” που σας περιέγραψα (δεν ξέρω αν είστε εσείς ή κάποιος άλλος), τη θέση της προπονήτριας και την διευκρίνηση για το αν μιλάμε για το ίδιο συμβάν, γιατί από τις περιγραφές σας νιώθω ότι μιλάμε για εντελώς άλλο πράγμα (χρονική τοποθέτηση, πρόσωπα στα οποία απεθύνεται ο προπονητής).

  11. Αγαπητέ κύριε Παναγιωτίδη
    Αρχικά να σας υπενθυμίσω ότι το γεγονός έγινε 3-4 ίσως και 5 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Ο ( Άριστος Προπονητής Παιδαγωγός ) μετά το φάουλ του μικρού επιτέθηκε λεκτικά στο μικρό και αμέσως μετά καθοδήγησε όλη την ομάδα του να επιτεθεί σε αυτόν. Μάλιστα φωνάζοντας , τους καλούσε να τον δουν για να εφαρμόσουν το σύστημα ( Χτυπάτε με αγκώνες όπου βρείτε ) …. χαρακτηριστική αργή κίνηση και των δύο αγκώνων του για να αφομοιωθεί ο δολοφονικός τρόπος χτυπήματος από όλους . Δεν θα ξεχάσω ακόμη την σκηνή αυτή …..κατάπτυστη, εκδικητική, δολοφονική για παιδιά μικρής ηλικίας, που διαμορφώνουν τώρα χαρακτήρα . Αυτά δεν γίνονται ούτε σε επαγγελματικού επιπέδου αγώνες. Μετά από το γιουχάρισμα που έφαγε καταλαβαίνοντας την πατάτα που έκανε απευθύνθηκε στον παίκτη που έγινε το φάουλ , για να ακολουθήσει την ( Άριστη αλλά και παιδαγωγική λογική του ).
    Ο γιός μου μετά από την συνεννόηση που είχα με την προπονήτρια βγήκε από τον αγώνα για να μην συμβούν τα χειρότερα για την σωματική του ακεραιότητα.
    Μετά το τέλος του αγώνα ο μικρός ζήτησε συγγνώμη στο κατά 2 χρόνια περίπου μεγαλύτερο παιδί που έκανε φάουλ, και μαζί με την προπονήτρια κατευθύνθηκαν προς τον (άριστο προπονητή παιδαγωγό) για να διευθετήσουν το θέμα που δημιουργήθηκε.
    Η συνομιλία κατέληξε από την πλευρά του (ΑΡΙΣΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ) ότι ο μικρός μου είναι ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ ….. Να του πω ξερά και δωρικά ότι !!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΙΣΤΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΕ !!!
    Ο (άριστος παιδαγωγός ) δεν ξέρει να χάνει. Το Ωραιόκαστρο είναι μικρό όπως έχει αναφέρει και παραπάνω ο φίλος Παντελής τα τελευταία 2 χρόνια παρόμοιες συμπεριφορές του (άριστου προπονητή παιδαγωγού) έχουν αναφερθεί . Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο .
    Προσπαθείτε να υποβαθμίσετε το γεγονός κύριε Παναγιωτίδη είναι δικαίωμα σας , μπορείτε να κατηγορείτε τους άλλους προπονητές τους γονείς στην κερκίδα και γενικά ότι είναι ενάντια στην ψυχικά διαταραγμένη προσωπικότητα του ( Άριστου Προπονητή Παιδαγωγού ) . Δεν σας ρωτώ αν είστε ο συνήγορος του , αν εξυπηρετείτε κάποια συμφέροντα. Η απάντηση σας, προφανώς θα είναι αρνητική. ( Το κάνετε από μεγαλοψυχία και μόνο ).
    Επαναλαμβάνω η περίπτωση αυτή είναι δύσκολη και πολύ επικίνδυνη για τα παιδιά μας , ότι και να έχει συμβεί το ICBS αλλά και ο ( Άριστος προπονητής ) πρέπει να πάρουν θέση.
    Το ICBS από την πλευρά του πρέπει να διαχειριστεί την επικινδυνότητα του γεγονότος , να βρει τρόπους έτσι ώστε να μην ξανασυμβούν τέτοια γεγονότα σε κανέναν αγώνα μικρών παιδιών.
    Δεν έχει πάρει καμία θέση ως σήμερα , δεν νομίζω να πάρει και στο μέλλον.
    Προσπαθεί να κουκουλώσει το κατάπτυστο γεγονός.

  12. Αγαπητέ κ. Αβραμίδη,

    Ούτε “συνύγορος” κάποιου είμαι, ούτε εξυπηρετώ κάποια συμφέροντα. Άλωστε το thread δεν το ξεκίνησα εγώ, αλλά απλά απάντησα όσο πιο ουδέτερα μπορούσα στις φανταστικές κατηγορίες που διάβασα, σχετικά με ένα γεγονός που παρακολούθησα. Σας διαβεβαιώ, δεν έχω καμία ιδιαίτερη σχέση με τον προπονητή της ICBS. Δεν θέλω να υποβαθμίσω κανένα γεγονός. Το αντίθετο, θέλω να το αναδείξω ακόμα περισσότερο. Τα γεγονότα όμως που θέλω να τονίσω είναι αυτά που τα προσπερνάτε χωρίς να τους δώσετε καμία σημασία, αφού δεν έχετε απαντήσει σε κανένα από τα τόσα πολλά μηνύματά σας: ο ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟΣ τρόπος παιχνιδιού ολόκληρης της ομάδας, η ΑΔΡΑΝΕΙΑ της προπονήτριας σε αυτό και η αισχρή φραστική επίθεση με ύβρεις γονέων προς τον προπονητή που προσπαθεί να γλιτώσει την ομάδα του από τα χειρότερα. Και όταν λέω τα χειρότερα δεν εννοώ την ήττα (τουλάχιστον αστείο να λέτε ότι δεν ξέρει να χάνει ένας προπονητής που όπως γράφει και ο κος Παντελής πιο πάνω “ο άνθρωπος πού δεν πιέζει τα παιδιά να κερδίσουν που γενικά το άθλημα το βλέπει διαφορετικά”) αλλά την αποφυγή τραυματισμού. Η εμπειρία του στο μπάσκετ (τα χρόνια της εμπειρίας του είναι όσα χρόνια ζωής έχουμε και οι δύο) του επιτρέπει να καταλαβαίνει πότε ένας παίκτης προσπαθεί να χτυπήσει τον αντίπαλο εσκεμμένα μεν, κεκαλυμμένα δε. Ίσως αυτή ήταν η κίνηση που τον είδατε να κάνει, αφού το παιδί σας έπαιζε με αγκώνες όποτε έπιανε την μπάλα (αν και δεν ήταν τα μόνα φάουλ που έκανε η ομάδα, σας θυμίζω αγκαλιές από πίσω, χτυπήματα, σπρωξίματα). Έτσι όπως περιγράφετε την κίνηση του προπονητή ακριβώς. Βεβαίως και δεν υπάρχουν κακά παιδιά, αλλά κακοί ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ. Ο νοών νοείτω. Κανένας δεν είπε ότι το παιδί γεννήθηκε με τη μανία να χτυπάει τους αντιπάλους. Αυτό που λέω είναι ότι κάποιος του το έμαθε, ή και αν του βγήκε από μόνο του, κανείς δεν του έμαθε ότι αυτό δεν είναι σωστό.
    Για να καταλάβω τη χρονική τοποθέτηση του συμβάντος: η αντίδραση του προπονητή έγινε 3-4 λεπτά πριν την λήξη, και μέσα σε αυτά τα 3-4 λεπτά τρέξατε από την κερκίδα στον πάγο της ομάδας σας, συνεννοηθήκατε με την προπονήτρια, έκανε την αλλαγή, γυρίσατε στην κερκίδα, καθίσατε, βρίσατε τον προπονητή (δις σε διάστημα ενός λεπτού αν είστε εσείς που είχα τον διάλογο στην κερκίδα). Ένα πρώτο συμπέρασμά μου είναι ότι ή πάγωσε ο χρόνος ή είστε πραγματικά πολύ γρήγορος.
    Επειδή κι εγώ ζω στο Ωραιόκαστρο, μπορείτε να μου αναφέρετε τα παρόμοια περιστατικά που συνέβησαν τα τελευταία δύο χρόνια; Γιατί εγώ προφανώς δεν έχω ενημερωθεί. Επίσης θα ήθελα να μου πείτε και την πηγή της ενημέρωσής σας.

    ΥΓ. Ακόμα περιμένω τοποθέτηση της “άριστης προπονήτριας” για το γεγονός και δική σας σχετικά με τους γονείς που προσέφεραν δωρεάν μαθήματα γαλλικών στα παιδιά μας. Για εμένα αυτά είναι τα κατάπτυστα γεγονότα. Επίσης ακόμα περιμένω να διαβάσω ποια ήταν η “λεκτική επίθεση” στο παιδί σας από τον “ψυχικά διαταραγμένο προπονητή”.

  13. Σήμερα 8/3/2017 και ώρα 13:00 έλαβα τηλεφώνημα από εκπρόσωπο του ICBS ( κύριο Τσουτσουμάνο ) ο οποίος έδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία. Μου έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις , και με διαβεβαίωσε ότι θα ασχοληθεί προσωπικά με το θέμα, έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις , γεγονότα σαν αυτό να αποτρέπονται .

  14. ΥΓ. Ακόμα περιμένω τοποθέτηση της «άριστης προπονήτριας» για το γεγονός και δική σας σχετικά με τους γονείς που προσέφεραν δωρεάν μαθήματα γαλλικών στα παιδιά μας. Για εμένα αυτά είναι τα κατάπτυστα γεγονότα. Επίσης ακόμα περιμένω να διαβάσω ποια ήταν η «λεκτική επίθεση» στο παιδί σας από τον «ψυχικά διαταραγμένο προπονητή».

  15. Αγαπητέ κύριε Παναγιωτίδη
    Εξακολουθείτε να κάνετε ερωτήσεις η οποίες έχουν απαντηθεί . Συνεχίζετε να ρίχνετε ευθύνες σε όλους τους άλλους εκτός από τον πραγματικά υπαίτιο .
    Για την συμπεριφορά των γονέων και τη δική μου έχω τοποθετηθεί παραπάνω, αν διαβάσετε προσεκτικά τα λεγόμενά μου, θα το διαπιστώσετε . Έχω τοποθετηθεί επίσης για τα ανύπαρκτα φάουλ που υποστηρίζεται ότι έχουν γίνει από πλευράς του ΔΑΣΩ .
    Όλα τα παιδιά ( ICBS, ΔΑΣΩ) έπαιξαν εξαιρετικό παιχνίδι για το επίπεδό τους, και τα κατάφεραν με μεγάλη επιτυχία .
    Αυτό που κατόρθωσαν να χτίσουν τα παιδία ( ICBS, ΔΑΣΩ) το γκρέμισε δυστυχώς ο (Άριστος προπονητής παιδαγωγός ) με τις πράξεις του. Θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα. Υποβιβάζοντας την προσωπικότητα τους.
    Όσο για την λεκτική επίθεση στον μικρό μου (αμέσως μετά το φάουλ) όταν ο μικρός ήταν απέναντι από τον (άριστο παιδαγωγό ) θα ήθελα να σας την δείξω ….αλλά επιφυλάσσομαι. Στόχος μου είναι η συμμόρφωση και όχι η τιμωρία. Όπως σας έχω αναφέρει και πιο πάνω συμπεριφορές αυτού του είδους πρέπει να αποτρέπονται . Ένα θετικό στοιχείο είναι η τηλεφωνική παρέμβαση του κυρίου Τσουτσουμάνου από την πλευρά του ICBS .
    Αρνητικό στοιχείο παραμένει η αδιαφορία του (Άριστου Παιδαγωγού ) .
    Υπενθύμιση !!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΙΣΤΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΕ !!!

  16. Καμία από τις ερωτήσεις που κάνω δεν έχουν απαντηθεί. Δεν ξέρω γιατί έχετε αυτήν την εντύπωση. Εσείς λέτε ότι είπατε ένα “μ…α” και για αυτό ζητάτε συγνώμη, εγώ σας λέω ότι κάποιος γονέας, δεν ξέρω αν είστε εσείς, είπε δύο φορές “θα έμπαινα μέσα να τον γ…ω τον π…η” δίπλα στην κόρη μου (6 ετών) και όταν του ζήτησα να μιλάει καλύτερα, είχε το θράσος να μου πει ότι δεν μπορεί.
    Οι ευθύνες που ρίχνω είναι μοιρασμένες, χωρίς να στοχοποιώ όπως εσείς. Αναρωτιέμαι γιατί δεν έχει πάρει θέση η (άριστη προπονήτριά παιδαγωγός σας) σχετικά με το αν τα “ανύπαρκτα” (στην φαντασία σας) φάουλ, αντιαθλητικά κατά την γνώμη του προπονητή και των γονέων που έβλεπαν το παιχνίδι, είναι φάουλ που “γίνονται” γιατί “παιδιά είναι” όπως είπε κάποιος από τους γονείς που μιλήσαμε στην κερκίδα ή αποτελούν λόγο διακοπής αγώνα.
    Σχετικά με την λεκτική επίθεση αναρωτιέμαι μήπως δεν ξερετε πως καταγράφεται λεκτικά ένα συμβάν, γιατί βλέπω ότι θέλετε να μου την “δείξετε”. Μετά από τόσες μακροσκελείς απαντήσεις δεν καταλαβαίνω πόσο δύσκολο σας είναι να γράψετε τις λέξεις που θεωρείτε ότι αποτελούν λεκτική επίθεση.
    Για την υπενθύμισή σας έχω απαντήσει πιο πάνω αλλά προφανώς δεν το διαβάσατε. Παρακαλώ διαβάστε την σχετική απάντησή μου στις 7/3.

    • Όλες οι ερωτήσεις έχουν απαντηθεί .
      Προφανώς θα είναι δημιούργημα της φαντασίας σας η φράση θα μπω μέσα να τον γα…. γιατί κάτι τέτοιο δεν έπεσε στην αντίληψη μου.
      Σας έχω αναφέρει παραπάνω ότι δεν θέλω να εκδικηθώ πάρα μόνο να συνετίσω τον ( Άριστο Προπονητή) . Δυστυχώς για αυτών όλο το σκηνικό κατάφερα να το έχω καταγεγραμμένο.
      Να σας αναφέρω ότι αν ήθελα πραγματικά να κάνω κακό στον ( Άριστο Προπονητή ) θα το είχα κάνει viral όχι μόνο στο youtoube.
      Ακόμη περιμένω μια απάντηση από αυτών…… τον κατηγορώ ευθέως για την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά του απέναντι σε μικρά παιδιά , παιδία που διαμορφώνουν τώρα χαρακτήρα.
      Είναι ανάξιος της εμπιστοσύνης που του δίνουν οι γονείς , είναι για μένα ένα ολοστρόγγυλο μηδέν.
      Άνθρωπος που παροτρύνει μικρά παιδιά να επιτεθούν σε άλλα για να μην χάσουν έναν φιλικό αγώνα προσωπικά για μένα είναι σκουπίδι και μόνο η χωματερή του αξίζει.

  17. Αγαπητέ κ. Αβραμίδη,

    Εξακολουθείτε να υπεκφεύγετε των ερωτήσεών μου. Φυσικά δεν μπορείτε να μου αλλάξετε γνώμη, ειδικά όταν δεν έχετε κανένα επιχείρημα και δεν δίνετε καμία σαφή απάντηση σε αυτά που σας ρωτάω. Ως εκ τούτου, θεωρώ αυτά που “καταγγέλετε” ποιήματα της φαντασίας σας είτε λόγω υπερευαισθησίας, είτε για άλλους λόγους που δεν με αφορούν.
    Δεδομένου ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάποιος τη γνώμη του άλλου και ότι ο κόσμος έχει βγάλει τα συμπεράσματά του, δεν βρίσκω τον λόγο της συνέχισης αυτής της συζήτησης. Καλή σας συνέχεια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.