Α. Πολυχρονίδης για διοίκηση Τσακίρη : Η αδράνεια τους γίνεται επικίνδυνη για την ασφάλεια όλων μας

Α. Πολυχρονίδης για διοίκηση Τσακίρη : Η αδράνεια τους γίνεται επικίνδυνη για την ασφάλεια όλων μας

Ασφάλεια μαθητών αλλά και πολιτών συνέχεια……!
Προχθές αναφερθήκαμε στο θέμα της ασφάλειας των μαθητών στο δρόμο προς και από τα σχολεία! ( δείτε αναλυτικά εδώ)
Μετά το χθεσινό συμβάν στο 1ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου -αποκόλληση λαμαρίνας (δείτε αναλυτικά εδώ)  από το πρόσφατα ανακαινισμένο πέτρινο κτήριο, μιας ανακαίνισης κόστους 480 χιλ. Ευρώ με απ΄ευθείας ανάθεση, γίνεται επιτακτικό το αίτημα που καταθέσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο μετά το τραγικό σιδηροδρομικό ατύχημα των Τεμπών, για έλεγχο όλων των σχολικών μονάδων!
Ταυτόχρονα μετά και την χθεσινή πτώση δένδρου πάνω σε αυτοκίνητα και σπίτια στο ρέμα της οδού Μούζενας (δείτε αναλυτικά εδώ) , όπου από τύχη δεν είχαμε θύματα, καλούμε για ακόμη μία φορά την διοίκηση να αναλάβει δράση και να κλαδέψει τα πανύψηλα δένδρα του ρέματος κατά μήκος της οδού Τσαφαρίδη στα Πεύκα, του ρέματος της Αγ.Παρασκευής στο Παλαιόκαστρο, καθώς είχαμε πτώσεις δένδρων σε αυλές (δείτε αναλυτικά εδώ), πριν είναι αργά!
Ας αφήσουν τις άγονες αντιπαραθέσεις στο φ/β, τις απ΄ευθείας αναθέσεις σε ημετέρους και ας ασχοληθούν στον λίγο χρόνο που τους απομένει ως διοίκηση του δήμου, με την λύση των απλών καθημερινών προβλημάτων των πολιτών.
Η αδράνεια τους γίνεται επικίνδυνη για την ασφάλεια όλων μας!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.