Α.Πολυχρονίδης: Να χρησιμοποιηθεί το λογισμικό τηλεδιασκέψεων στα συμβούλια

Ωραιόκαστρο: Να χρησιμοποιηθεί το λογισμικό τηλεδιασκέψεων στα συμβούλια ζητάει η “Συνεργασία Τώρα”

Πρόταση για διεξαγωγή των συνεδριάσεων του Δημ. Συμβουλίου με τη χρήση λογισμικού τηλεδιασκέψεων.

Αξιότιμη κα Πρόεδρε,

Προκειμένου να ενισχύσουμε τις δημοκρατικές διαδικασίες του Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου καθώς και  των υπολοίπων Κοινοτικών Συμβουλίων του δήμου μας, τον δημόσιο διάλογο και την διαφάνεια προχωράμε στην κατάθεση πρότασης για την διεξαγωγή συνεδριάσεων των ΔΣ με τη χρήση λογισμικού τηλεδιασκέψεων.

Η μέχρι τώρα διεξαγωγή των συνεδριάσεων δια περιφοράς, σαν λύση ανάγκης, φαίνεται ότι έχει εξαντλήσει τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει έχοντας εμφανείς αδυναμίες.

Για τον λόγο αυτό προτείνουμε, εκμεταλλευόμενοι τα εργαλεία που μας προσφέρει η τεχνολογία, οι συνεδριάσεις να διεξάγονται μέσω λογισμικού τηλεδιάσκεψης και να μεταδίδονται διαδικτυακά από το κανάλι που διατηρεί ο Δήμος Ωραιοκάστρου.

Έτσι, θα δοθεί η δυνατότητα συζήτησης των θεμάτων από τους Δημοτικού Συμβούλους, αλλά και της παρακολούθησης και κατάθεσης ερωτήσεων από τους δημότες.

Είναι μια ανέξοδη και τεχνικά εύκολη διαδικασία. Η παράταξή μας έχει επεξεργαστεί τη συγκεκριμένη λύση και είναι στη διάθεση της διοίκησης για οποιαδήποτε τεχνική βοήθεια ή συμβολή.

Καλή Ανάσταση,

Α.ΠολυχρονίδηςΓ.ΠαρισόπουλοςΗρ.ΤσακαλίδηςΗλ.ΛαζαρίδηςΒ.Μαντά και 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.