Δελτίο τύπου Νέας Δεξιάς προς σύλλογο γονέων 5ου δημοτικού

Αθήνα, 13 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης, αναφερόμενος στην επίθεση που δέχονται οι γονείς του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου και καταδικάζουμε απερίφραστα το φασιστοειδές όργιο ύβρεων και επιθέσεων σε βάρος Ελλήνων γονιών που αγωνιούν για τα παιδιά τους.

Συντασσόμαστε με την πρόταση του Δήμου Ωραιοκάστρου για τη δημιουργία σχολείων προσφύγων εκτός των σχολείων και του Δήμου.

Η κυβέρνηση, αφού έδωσε το “άρατε πύλας” και προσκάλεσε στη χώρα στίφη προσφύγων και λαθραίων, τώρα θέλει να επιβάλλει βίαια την αλλοίωση του εθνικού και κοινωνικού ιστού, να εδραιώσει τον ισλαμικό εποικισμό της Πατρίδας μας.

Ξεχωριστές δομές για πρόσφυγες και λαθρομετανάστες, μέχρι να επιστρέψουν στις πατρίδες τους. Όχι στην πληθυσμιακή αλλοίωση της Ελλάδας με σταλινικό τσαμπουκά σε βάρος των τοπικών κοινωνιών.»

ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
M: 694 300 6400
T: 216 9000 951
E: [email protected]
W: www.neadexia.gr

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.