Δελτίο τύπου τμήματος τζούντο του Ηρακλή: “Ακούστε βρομερά σκουλήκια εκεί στο Ωραιόκαστρο”

Δελτίο τύπου τμήματος τζούντο του Ηρακλή: “Ακούστε βρομερά σκουλήκια εκεί στο Ωραιόκαστρο”
Judo ηρακλης
ανακοίνωση:

«”Καλύτερα να μείνουν εδώ να τους σφάξη ο Κεμάλ, γιατί αν πάνε στην Αθήνα θα ανατρέψουν τα πάντα” Αριστείδης Στεργιάδης (ύπατος αρμοστής Σμύρνης), καλοκαίρι 1922.”Απαίσιοι πραγματικώς είναι οι εδώ Ελληνες, εκτός ελαχίστων. Επικρατεί Βενιζελισμός ογκώδης. Θα ήξιζε πράγματι να παραδώσωμεν την Σμύρνην εις τον Κεμάλ διά να τους πετσοκόψη όλους αυτούς τους αχρείους”

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ

Θεσσαλονίκη 14-9-2016

Πέρασαν 94 χρόνια και οι απόγονοι των γουρουνιών ακόμα βρωμάνε

Είσαι εσύ Ελληνας γιατρός που έδωσες και τον όρκο του Ιπποκράτη ένα γουρούνι είσαι σαν τον Στεργιάδη. Ακούστε βρομερά σκουλήκια εκεί στο Ωραιόκαστρο που έχετε παιδιά και το παίζετε Ορθόδοξοι Χριστιανοί.

Δύο πράγματα δεν διαλέγει ένα παιδί όταν αρχίζει το ταξίδι της Ζωής του, να γεννηθεί με αναπηρία ή να ξεριζωθεί από την γειτονιά του να γίνει πρόσφυγας», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται στο τέλος ότι «δεχόμαστε να διδάξουμε τα προσφυγόπουλα το άθλημά μας τιμώντας έτσι την μνήμη των προγόνων μας και τη μνήμη του Παύλου Φύσσα που τον δολοφόνησαν τα κόπρανα του Χίτλερ πριν 3 χρόνια».

vendo

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΝΤΕ NEXT..1) .MH FOBASTE KANENAN EISAGEL;EA….. Αποτρέψετε εγκατάσταση λαθρομεταναστων στους κατά τόπους δήμους σας ή ενεργήστε προς την απεγκατάστασή των.
    ΔΙΟΤΙ ΥΠΆΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΠΡΑΤΤΕΙ ΣΤΟ ΑΚΈΡΑΙΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΗΣ.
    ΚΑΘΩΣ, ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΉΣ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΈΝΩΝ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΈΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ( ΤΟ ΕΓΚΡΊΝΕΙ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΙς ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥς ΠΕΡΙΟΧΕς ΜΑς (ωστόσο,προδότες πολίτες υπάρχουν σε αρκετους Δήμους που τα καθάρματα δεν κάνουν τίποτε για το λαθρομεταναστευτικο)
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΓΡΑΦΟΥ……..ΚΑΙ Να ενημερώνετε συνεχώς, τους πάντες (και με γραπτές ανακοινώσεις στους τοίχους των Δημαρχείων στις στάσεις λεωφορείων στα καφενεία κ λ π) ότι βάσει του νόμου θα εκτελεστούν όσα καθάρματα αποδειχθεί ότι τούτη την περίοδο κατοχής και βίαιης κατάλυσης του συντάγματος έβγαλαν χρήματα εκμεταλευόμενοι το λαθρομεταναστευτικό είτε με μπόνους στο μισθό τους ή δουλεύοντας σε hot spot είτε παραχωρώντας τους χώρους των για στέγαση λαθρομεταναστών, είτε ενήργησαν υπέρ του λαθρομεταναστευτικού Κ Λ Π. (κοινοποιήστε). ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΊΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΊΘΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ. (αυτά που γράφω, έχουν ήδη κατατεθεί μέσο εισαγγελίας και αστυνομίας σε 6 Δήμους(ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ) και έχουν γίνει πλήρως αποδεκτά και απ την αστυνομία και απ τις εισαγγελίες)
    Yπόψιν, ότι σε περιόδους κατοχής και βίαιης κατάλυσης του συντάγματος,(όπως είναι τούτη η περίοδος που διανύουμε τώρα στην Ελλάδα) η υπόθαλψη του λαθροπροσφυγικού, εκτός των άλλων συνιστά και συνέργεια σε βίαιη κατάλυση του συντάγματος. Και διώκεται βάσει του Αρθρου 120,από τους ίδιους τους πολίτες με αυτοδικία ακόμη και με εκτέλεση.
    Βάσει Συντάγματος. οι πολίτες δικαιούνται και οφείλουν τούτη την περίοδο κατοχής, να εκτελούν ( να σκοτώνουν δηλαδή) όποιον συνεργεί στη βίαιη κατάλυση του Συντάγματος.
    Π.Χ, Δημάρχους που εγκρίνουν στην περιοχή τους εγκατάσταση λαθρομεταναστών, συμβούλους, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ που δεν αντιδρούν και που συναινούν και υποθάλπτουν το λαθρομετανατευτικό ακολουθώντας εν μέσω κατοχής αντισυνταγματικές εγκυκλίους, υπουργούς που ενεργούν προς την κατεύθυνση του αφελληνισμού της χώρας μέσω του λαθρομεταναστευτικού, της παιδείας , κ α.
    Επειδή το Σύνταγμα δίνει αυτό το δικαίωμα σε όλους τους πολίτες, γι αυτό το λόγο είναι που προσπαθούν απεγνωσμένα να το αναθεωρήσουν.
    Και προκαλώ εδώ δημόσια τον όποιον νομικό, συνταγματολόγο ή άλλο δικαστικό όργανο.)
    Η ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος (άρθρο 120 παρ. 4) ορίζει: “Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία”.
    κοινοποιήστε
    Να το κοινοποιήσετε ετούτο και
    Προκαλώ εδώ δημόσια τον όποιο νομικό ή συνταγματολόγο.
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206770335836901&set=a.1303244981119.2039806.1230303395&type=3&theater
    δείτε ολόκληρο το περιεχόμενο του εγγράφου σε ετούτο εδώ το λίνκ (κοινοποιήστε). https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF%CF%85-120-%CF%85%CF%80%CF%8C%CF%88%CE%B9%CE%BD-%CF%8C%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%81%CF%87%CF%89%CE%BD%CF%8C%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%8D%CE%BD%CF%89%CE%BD%CF%8C%CE%BB%CF%89/1042056112504403.
    Εδώ, εκτυπώνουμε σε φύλα διπλής όψης και συλλέγουμε υπογραφές κατά της ανέγερσης Τεμένους, κατά του λαθρομεταναστευτικού και κατά της βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος.
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10207010605523493&set=pb.1230303395.-2207520000.1473879710.&type=3&theater

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.