Δημοτικός σύμβουλος καταγγέλλει την πρόεδρο Δ.Σ. Ωραιοκάστρου

Σε έγγραφη καταγγελία προχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ηρακλής Τσακαλίδης της παράταξης “Συνεργασία Τώρα” κατά την διάρκεια του σημερινού δημοτικού συμβουλίου.

Στην έναρξη του δημοτικού συμβουλίου η πρόεδρος  κ. Δρόσου Ευαγγελία ζήτησε απο το σώμα να θέσουν τις ερωτήσεις τους εγγράφως καθώς ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Τσακίρης Παντελής θα  πρέπει να παραβρεθεί στην εκκλησία στη Λητή όπου θα ήταν και ο Μητροπολίτης Λαγκαδά και Ρεντίνης ( ακούστε ακριβώς την τοποθέτησή της προέδρου στο παρακάτω βίντεο, στην έναρξη του συμβουλίου)

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου έμεινε στην συνεδρίαση εως και την συζήτηση τριών θεμάτων και έπειτα αποχώρησε.

Κατα την διάρκεια ο κ. Τσακαλίδης εξέφρασε την δυσαρέσκειά του ως προς αυτό, ομοίως και ο επικεφαλής της παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση” κ. Θεμελής Άγγελος.

Ο κ. Τσακαλίδης  αποσυνδέθηκε απο την συνεδρίαση διότι προέκυψε πρόβλημα στην σύνδεσή του και απέστειλε το παρακάτω mail στην πρόεδρο ζητώντας να διαβστεί στο σώμα και να καταγραφεί στα πρακτικά:

“Σας ενημερώνω ότι προέκυψε πρόβλημα στη σύνδεση μου με το διαδίκτυο κι έτσι δεν μπορω να συνεχίσω.

Ενημερώνω ότι για το θέμα 3 ψηφίζω ΠΑΡΩΝ και για το θέμα 4 ψηφίζω ΝΑΙ.
Θέλω όμως αυτό που θα γράψω, να περιληφθεί στα πρακτικά της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού μας συμβουλιου:
Καταγγέλω την αντιδημοκρατική ενέργεια της προέδρου του δ.σ η οποία είπε ψέμματα στην αρχή θέλοντας να προστατεύσει τον δήμαρχο από τις ερωτήσεις που είχαν σχέση με την παράνομη εναπόθεση ογκωδών αντικειμένων τόσο εντός του περιφραγμένου δημοτικού χώρου ΣΙΛΟ ΔΡΥΜΟΥ όσο και παραπλεύρως του γηπέδου ποδοσφαίρου Δρυμού.
Ο αντίκτυπος απ τη δημοσίευση των δύο βίντεο στο διαδίκτυο θορύβησαν τη διοίκηση. Έπρεπε να προστατευθεί πάση θυσία ο δήμαρχος. Έτσι, τον άχαρο ρόλο του υπερασπιστη ανέλαβε η πρόεδρος, λέγοντάς ότι όσοι θέλουν να υποβάλλουν ερωτήσεις, να το κάνουν εγγράφως επειδή ο δήμαρχος πρέπει να αναχωρήσει για την εκκλησία όπου θα ευρίσκεται ο μητροπολίτης. Ο δήμαρχος όμως παρέμεινε μέχρι τη λήξη της συνεδρίασης. Έτσι λοιπόν η πρόεδρος φίμωσε με αριστοτεχνικό τρόπο τη φωνή αυτών που ήθελαν να υποβάλλουν τα σχετικά ερωτήματα. Έτσι, μετά λύπης μου λέγω ότι σήμερα η πρόεδρος υπέπεσε σε βαρύτατο ολίσθημα. Ο δήμαρχος όμως δεν θ αποφύγει τις ερωτήσεις, θα απολογηθεί για τα περιβαλλοντικα εγκλήματα που γίνονται με την ανοχή του”.
Η επιστολή του δημοτικού συμβούλου κ. Τσακαλίδη Ηρακλή αναγνώστηκε στο σώμα απο την πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου κ. Δρόσο Ευαγγελία η οποία τοποθετήθηκε ζητώντας απο τον κ. Τσακαλίδη να ανακαλέσει ειδάλλως θα προβεί σε κάθε έννομο δικαίωμά της. ( δείτε αναλυτικά την τοποθέτηση της προέδρου στο παρακάτω βίντεο, τέλος του συμβουλίου)

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.