Ωραιόκαστρο: Οι αδέσποτες γατούλες μαγαζιού με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά θα σας φτιάξουν τη διάθεση

Ωραιόκαστρο: Οι αδέσποτες γατούλες μαγαζιού με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά θα σας φτιάξουν τη διάθεση

έσα σε όλα αυτά τα άσχημα που συμβαίνουν γύρω μας, υπάρχουν και κάποια που μας κάνουν χαρούμενους. Οι εικόνες των κακοποιημένων ζώων είναι καθημερινά αμέτρητες. Έχουμε κουραστεί να τις βλέπουμε.
Αλλά, όπως είπαμε, υπάρχουν και τα ευχάριστα. Όπως οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Maria Bruce από το κατάστημα ΜΠΕΤΟΣ ΕΠΕ που έχει μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων και βρίσκεται στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.
Οι φωτογραφίες δείχνουν αδεσποτάκια να κυκλοφορούν μέσα και έξω από το μαγαζί. Να αράζουν μέσα, να ξαπλώνουν και να είναι ευτυχισμένα.
Η κυρία Μαρία, η οποία εργάζεται εκεί, μας λέει και την ιστορία του καθενός από τα γατάκια. Για να δούμε τι μαθαίνουμε για αυτά,
Ο άσπρος-πορτοκαλί είναι ο Πάρης. Εμφανίστηκε στα χωράφια γύρω δαγκωμένος πριν 6 χρόνια. Η πορτοκάλι μικρούλα είναι η Ναταλία. Τη βρήκαν τα εγγόνια του αφεντικού στο κέντρο του Ωραιοκάστρου. Ο γκρι είναι ο Αχιλλέας. Μπήκε στη μηχανή του αυτοκινήτου ενός υπαλλήλου ένα πρωί στην Πολίχνη και μετανάστευσε στο Ωραιόκαστρο. Τα σκυλιά και το άλλο γατάκι είναι επισκέπτες. Το μαγαζί πλέον, όπως λέει χαρακτηριστικά, είναι παιδική χαρά για αυτά αλλά και για τους ανθρώπους που είναι και εκεί και τα φροντίζουν.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, [email protected] ( Myrto Tzortzou )

Σιγά μην κάτσουν να σκάσουν😺

Για μια γάτα το καλύτερο μαξιλάρι είναι μια άλλη😺

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.