Δωρεάν μεταφορά για το συλλαλητήριο στη Βεργίνα στις 9/7

Σε έναν άκρως συμβολικό χώρο θα διεξαχθεί το πανημαθιώτικο συλλαλητήριο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας τη Δευτέρα 9 Ιουλίου στις 19:30, στη Βεργίνα.

ΚΤΕΛ Ημαθίας και Αστικά Βέροιας και Νάουσας θα μεταφέρουν δωρεάν το κοινό για το συλλαλητήριο της 9ης Ιουλίου στη Βεργίνα

Δωρεάν μετακίνηση του κοινού που θα συμμετάσχει στο Πανημαθιώτικο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στις 9 Ιουλίου στη Βεργίνα θα πραγματοποιήσει το υπεραστικό ΚΤΕΛ Ημαθίας και τα Αστικά λεωφορεία Βέροιας και Νάουσας.

Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ημαθίας, Αναστάσιος Συμμεωνίδης, μέλη του ΔΣ, όπως και οι πρόεδροι των Αστικών Βέροιας και Νάουσας, Παύλος Παυλίδης και Ηλίας Ορδουλίδης υποδέχτηκαν την Οργανωτική Επιτροπή του συλλαλητηρίου στα γραφεία του ΚΤΕΛ, με αίσθημα συμπαράστασης και προσφοράς.

Σε μια κίνηση ουσιαστικής συμβολής για την επιτυχία της πρωτοβουλίας και του συλλαλητηρίου και τη δυνατότητα να συμμετάσχουν όσοι επιθυμούν, υπεραστικό ΚΤΕΛ και Αστικά Βέροιας και Νάουσας δήλωσαν ότι θα προχωρήσουν στην δωρεάν μεταφορά του κοινού στη Βεργίνα, όπως βέβαια και την επιστροφή.

 

Η Ανακοίνωση του ΚΤΕΛ Ημαθίας:

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία – Δωρεάν μεταφορά από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ και Αστικά Βέροιας και Νάουσας!!!

main_1530276231_4427063

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.