Ορίστηκαν οι επόμενες ημερομηνίες για πορείες στη Θεσσαλονίκη

Μετά το σημερινό επεισοδιακό συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ορίστηκαν οι επόμενες πορείες και συλλαλητήρια για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Διοργανωτές και διαδηλωτές δηλώνουν οτι δεν έχουν σκοπό να παραιτηθούν.

Αύριο Δευτέρα 2/7 στις 20:00 έξω απο το One Salonica Outlet Mall θα ξεκινήσει μοτοπορεία,με μηχανάκια ποδήλατα και αυτοκίνητα όπου θα συναντηθούν με πεζούς στον Ερυθρό Σταυρό πάνω στην παραλιακή οδό Λ.Νίκης.

Προκαθορίστηκε το μεθεπόμενο ραντεβού για την Τρίτη 3/7 στις 20:00 έξω απο τον Λευκό Πύργο και στις 21:00 πάλι πορεία. Δηλώνουν ακούραστοι.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση

Τόπος συγκέντρωσής: One salonica, θα παραταχθούμε επί τις οδού Κων/νου Οικονόμου (είναι ο δρόμος δίπλα από το εμπορικό)
ώστε κατά την άφιξή των μοτοσυκλετών να υπάρχει η ασφάλεια του κόσμου και να μην δημιουργήσουμε κάποιο πρόβλημα στην κυκλοφορία.
Στον χώρο θα υπάρχουν άτομα με κίτρινα και πορτοκαλί γιλέκα όπου θα σας ενημερώνουνε για την στάθμευση τις μοτοσυκλέτας. Επίσης αποφασίστηκε ότι
κατά την άφιξή οι μηχανές απευθείας θα μπαίνουν κατά φάλαγγα ώστε να είμαστε έτοιμοι για την εκκίνηση (επισυνάπτεται και σχεδιάγραμμα ποιο κάτω).

-Παρακαλούμε να έχετε όλοι μαζί σας το κράνος σας και τα νόμιμα χαρτιά τις μηχανής σας .

-Απο την εκκίνηση της πορείας θα θέλαμε να φροντίσετε για την ατομική σας ασφάλεια όπως και του οχήματος σας.

-Απο εμάς έχουν παρθεί όλα τα δυνατά μέτρα με άτομα περιφρουρήσεις για να κλειστούν οι δρόμοι όπου θα περάσει η μοτοπορεία, όπως και έχει στηθεί ένα δίχτυ περιφρούρησης για την ασφάλεια των οδηγών.

Πίσω από την πορεία θα μπορούν να ακολουθήσουν τα ποδήλατα όπου θα έχουν έρθει από την εκκίνηση και τα αυτοκίνητα που ίσως ακολουθήσουν.

Όσοι πεζοί θέλουν να παρευρεθούν θα υπάρχουν άτομα με γιλέκα ( κιτρινα – πορτοκαλί) στο ύψος τις εισόδου του λιμανιού που οδηγεί προς το kitchen bar, τα οποία θα μπορούν να κατευθυνθούν προς το άγαλμα του Μ.Αλεξανδρου από την μεριά που είναι η θάλασσα ώστε οι μηχανές που θα είναι στο δρόμο να δημιουργούν ένα τοίχο προστασίας.

Η πορεία θα ολοκληρωθεί στο άγαλμα του Μ.Αλεξανδρου στο χώρο θα βρίσκονται άτομα με γιλέκα (κίτρινα – πορτοκαλί) όπου θα σας βοηθήσουν να παρατάξετε τις μηχανές σας με ασφάλεια (εδώ θα θέλαμε την κατανόησή σας και υπομονή για να αποφύγουμε κάποιο ατύχημα)

Σύνοψη πορείας.

-Εκκίνηση 20:00 με κατεύθυνση τον Λευκό πύργο.

– Στάση επί τις Λ.Νίκης σβήσιμο των μοτοσυκλετών και Προσοχή θα ψάλουμε με όλη την δύναμη την ψυχής μας τον Εθνικό Ύμνο.

– Στην συνέχεια η πορεία θα συνεχίσει προς το άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου με στάση στον χώρο που βρίσκεται το άγαλμα όπου θα Βροντοφωνάξουμε Το Μακεδονία Ξακουστή.

– Λήξης Μοτοπορείας.

Απαγορεύεται να προσπεράσετε τις μηχανές που θα είναι με κίτρινα και πορτοκαλί γιλέκα διότι θα δίνουν το όριο ταχύτητας τις πορείας όπως και τις περιφρουρήσεις.

Σημαντικό είναι κατά την πορεία να μή γίνονται προσπεράσεις μεταξύ τις φάλαγγας (αν και οι ταχύτητες θα είναι πολύ μικρές) .

Να κρατάμε την διάταξη και αποστάσεις που έχουν οριστεί κατά την εκκίνηση και να μην προβούμε σε επίδειξης ικανοτήτων

ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να προκαλέσει κάποιο ατύχημα, Τα παραπάνω είναι μη αποδεκτά από την ομάδα συντονισμού και ασφάλειας

τις μοτοπορείας .

Όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε να αναδείξουμε την δύναμη μας και την ξεκάθαρη αντίσταση σε αυτά που θέλουν για την Μακεδονία μας!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΔΥΝΑΤΟ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΕΙ !!!

Με φιλικούς χαιρετισμούς προς όλους: Ομάδα συντονισμού

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.