Ενημέρωση απο την Ένωση Εστιατόρων στο Ωραιόκαστρο εν όψει επαναλειτουργίας των καταστημάτων εστίασης

Ενημέρωση απο την Ένωση Εστιατόρων στο Ωραιόκαστρο εν όψει επαναλειτουργίας των καταστημάτων εστίασης

Στο Ωραιόκαστρο βρέθηκε ο πρόεδρος Φιλοκώστας Ιωάννης
και ο γραμματέας Επιτροπίδης Μιχάλης της ΕΝΩΣΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ ΨΗΤΟΠΩΛΩΝ & ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ έπειτα από κάλεσμα των υπευθύνων του καφέ-μπαρ La Belle Epoque 1900

Πραγματοποιήθηκε μία συζήτηση – ενημέρωση σε πολύ φιλικό κλίμα ως προς το άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης με ημερομηνία έναρξης την 25η Μαΐου 2020 
Οι αρμόδιοι ενημέρωσαν για τα μέχρι τώρα δεδομένα αναμένοντας αύριο 20 Μαΐου τις διευκρινιστικές έπειτα από το διάγγελμα του πρωθυπουργού και την αναλυτική ενημέρωση των αρμοδίων υπουργών. Οι παρευρισκόμενοι έθεσαν αρκετές ερωτήσεις και στο τέλος της συζήτησης έφυγαν με όλες τις απαντήσεις. 

Ο πρόεδρος και ο γραμματέας της ΕΝΩΣΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ ΨΗΤΟΠΩΛΩΝ & ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  αναφέρθηκαν και στην τιμητική βράβευση απο το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης της Ένωσης Εστιατόρων, της Ένωσης Φοροτεχνικών αλλά και του   Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου που έλαβε βραβείο αριστείας επιχειρηματικότητας στην κατηγορία ομαδική επιχειρηματικότητα, για την ομαδική του δράση τα τελευταία χρόνια (διαβάστε αναλυτικά εδώ)

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.