Εξοργισμένοι οι πολίτες με την ΕΥΑΘ

Δεν πέρασε πολύς καιρός απο την τεράστια ταλαιπωρία των πολιτών του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης που έμειναν μέχρι και επτά ημέρες χωρίς νερό εξαιτίας βλάβης στην Αραβησσό.

Τώρα νέα ταλαιπωρία ξημέρωσε με αιτία αυτή τη φορά τη σφοδρή χθεσινή κακοκαιρία. Δεν του έφτανε τόσο λασπόνερο που έφαγαν εχθές σήμερα του κόβουν και το νερό με την αιτιολογία ότι απο την χθεσινή κακοκαιρία θόλωσαν οι δεξαμενές που τροφοδοτούν την ανατολική Θεσσαλονίκη και για να υδροδοτηθούν σταδιακά τα πολεοδομικά τετράγωνα θα διακοπή η υδροδότηση στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Εξοργισμένοι δηλώνουν οι πολίτες οχι μόνο για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές αλλά και για την  μη σωστή ενημέρωση.

Περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα αναρτήθηκε απο την ΕΥΑΘ η διακοπή υδροδότησης και σε ποιες περιοχές. Η ώρα αποκατάστασης δεν αναγράφτηκε ποτέ! Η ώρα όμως της νεότερη ανακοίνωση αναγράφτηκε με περίσσια άνεση ότι αναμένεται να είναι στις  στις 5 μ.μ.

Αυτό πυροδότησε του πολίτες που στα σχόλια της σχετικής ανάρτησης της ΕΥΑΘ στο διαδίκτυο έβγαλαν όλη την αγανάκτησή τους:

Screenshot_2 Screenshot_3

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.