Εξόρμηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο αστυνόμευσης του Νομού

Εξόρμηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο αστυνόμευσης του Νομού

Κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί της ομάδας Παρεμπορίου πραγματοποίησαν εξόρμηση στις περιοχές Χαριλάου και Ανάληψης, ενώ ταυτόχρονα αστυνομικοί του Τμήματος Περιπολιών, των Αστυνομικών Τμημάτων Λευκού Πύργου και Ωραιοκάστρου, αλλά και ειδικού Συνεργείου Ελέγχων Καταστημάτων, εξόρμησαν στο πολεοδομικό συγκρότημα και στην ευρύτερη περιοχή του Ωραιοκάστρου.

 

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, την καλλιέργεια κλίματος ασφάλειας και ευρυθμίας της κοινωνικής ζωής, αναπτύσσει ένα ευρύ πλέγμα δράσεων που υποστηρίζεται από εντατικές πεζές και εποχούμενες περιπολίες.

 

Με συνεχείς και συστηματικούς ελέγχους, αλλά και αστυνομικές δράσεις με τη μορφή εξορμήσεων, επιλαμβάνεται σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της.

Στο πλαίσιο των δράσεων:

 

  • Ελέγχθηκαν συνολικά (105) άτομα
  • Πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε (24) καταστήματα
  • Έγιναν έλεγχοι σε (24) οχήματα
  • Συνελήφθησαν συνολικά (7) άτομα (2 για παρεμπόριο, 1 άτομο για ηχορύπανση, 1 άτομο για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα και 3 άτομα που στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια).
  • Βεβαιώθηκαν (2) διοικητικά πρόστιμα για παρεμπόριο.
  • Βεβαιώθηκαν (27) διοικητικά πρόστιμα που αφορούν σε παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και
  • Κατασχέθηκαν είδη παρεμπορίου.

 

Επιπρόσθετα, σχηματίστηκαν τρείς (3) δικογραφίες για συναφή αδικήματα.

 

Πέραν των προαναφερόμενων εξορμήσεων αμιγώς αστυνομικού χαρακτήρα, αστυνομικοί Συνεργείου Ελέγχων Covid συνέδραμαν σε ελέγχους κλιμακίου υπαλλήλων της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς.

 

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με την ίδια συνέπεια και σε άλλες περιοχές του Νομού.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.