Επίθεση με βιτριόλι: «Καταλάβαινα ότι λιώνω» – Η συγκλονιστική κατάθεση της Ιωάννας

Επίθεση με βιτριόλι: «Καταλάβαινα ότι λιώνω» –
Η συγκλονιστική κατάθεση της Ιωάννας

 Ιωάννα Παλιοσπύρου: “Κοίταξε με, γιατί δεν με κοιτάς;”

Τι είπε στην κατηγορούμενη, στην πρώτη συνάντηση τους, στο δικαστήριο,  το θύμα της επίθεσης. Συγκλονίζει η κατάθεση της ενώπιον δικαστών και ενόρκων

Συγκλονιστικές είναι οι στιγμές που ζουν όσοι βρίσκονται στην αίθουσα του δικαστηρίου, όπου γίνεται η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Οι δύο γυναίκες δεν μπορούν να έρθουν σε επαφή, βάσει της διάταξης των καθισμάτων τους στην αίθουσα, αλλά και αστυνομικών που βρίσκονται δίπλα στην κατηγορούμενη που κάθεται στο εδώλιο.

Ωστόσο, η Ιωάννα γυρνώντας το κεφάλι της διαρκώς μεσα στην αίθουσα, έψαχνε την κατηγορούμενη και επεδίωκε να διασταυρωθούν τα βλέμματα τους.

Στην πρώτη συνάντηση των δύο γυναικών, μετά από την επίθεση, τον Μάιο του 2020, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, αφού εκλήθη να ξεκινήσει την κατάθεση της, ενώπιον δικαστών και ενόρκων, στράφηκε προς την κατηγορούμενη, που είχε σκυμμένο το κεφάλι της και της είπε «κοίταξε με, γιατί δεν με κοιτάς;».

Ξεκινώντας την κατάθεση της στο δικαστήριο, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε, μεταξύ άλλων, «Με έλουσε με βιτριόλι μέχρι την λεκάνη… Έλιωσε τις σάρκες μου… Μπήκα στο φαρμακείο και μου είπαν που μπορώ να πάρω λίγο νερό και έλεγα “Θεέ μου, μόνο εσύ μπορείς να με βοηθήσεις και κανείς άλλος”».

Στο σημείο εκείνο ο Πρόεδρος της είπε ότι μπορεί να γίνει διάλειμμα πέντε λεπτών στην δίκη, όμως η Ιωάννα λέει ότι θα συνεχίζει την κατάθεση της, αναφέροντας ότι ακολούθως καθοδήγησε τις γυναίκες στο φαρμακείο πως να καλέσουν συναδέλφους της από το γραφείο, όπως και έγινε  και με το αυτοκίνητο ενός εξ αυτών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Συνεχίζοντας την δραματική περιγραφή της και αναβιώνοντας ουσιαστικά τον εφιάλτη που έχει ζήσει από τον Μάιο του 2020, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, όπως μετέφερε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου, είπε «στο νοσοκομείο θυμάμαι απλά να με βρέχουν και να πονάω, προσπαθούσα να αντέχω και να μην πονάω… μου άνοιγαν τρύπες στο κεφάλι».

«Την άλλη μέρα με πήγαν στο Θριάσιο. Θυμάμαι την ώρα που περνούσαν τα φορεία στους διαδρόμους, μια κυρία φώναξε “θεέ μου” και κατάλαβα ότι το λέει για μένα», κατέθεσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

 

 

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.