Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν δυο άτομα για τον πυροβολισμό 20χρονου

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν δυο άτομα για τον πυροβολισμό 20χρονου

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση πυροβολισμού σε βάρος 20χρονου ημεδαπού με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του

Το περιστατικό είχε λάβει χώρα τον Ιούλιο του 2021 στο κέντρο της πόλης

 Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο ημεδαποί ηλικίας 26 και 30 ετών

Εξιχνιάσθηκε, έπειτα από μεθοδική και ενδελεχή έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υπόθεση πυροβολισμού σε βάρος 20χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα τον Ιούλιο του 2021.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως φυσικός αυτουργός 26χρονος ημεδαπός και ως συνεργός του 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε, κατά περίπτωση, δικογραφία για Επικίνδυνες σωματικές βλάβες, Παράνομη οπλοφορία και Συνέργεια σε επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 21-07-2021 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο 20χρονος κινούμενος με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο δέχθηκε επικριτική παρατήρηση από τον 26χρονο, οδηγό έτερου οχήματος, αναφορικά με την οδηγική του συμπεριφορά, με αποτέλεσμα την πρόκληση επεισοδίου μεταξύ των δύο οδηγών κατά την διάρκεια του οποίου ο 26χρονος πυροβόλησε μία (1) φορά με πιστόλι τον 20χρονο στον αριστερό μηρό.

Σημειώνεται ότι, καθ’ όλη τη διάρκεια του επεισοδίου, ο 30χρονος (συνοδηγός στο όχημα του δράστη) απέτρεπε σωματικά και λεκτικά τους συνεπιβαίνοντες στο όχημα του θύματος να επέμβουν για την αποκλιμάκωση του επεισοδίου ενώ στη συνέχεια διέφυγαν από κοινού με το αυτοκίνητο τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.