Ημερίδα απο την Ένωση Γονέων Ωραιοκάστρου «Σχολές Σπουδές & Επαγγέλματα του Μέλλοντος»

Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα «Σχολές Σπουδές & Επαγγέλματα του Μέλλοντος» απο την Ένωση Γονέων Ωραιοκάστρου

Διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά σήμερα Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 από το ΔΣ της Ένωση των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ωραιοκάστρου Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα «Σχολές Σπουδές & Επαγγέλματα του Μέλλοντος» σε συνεργασία EMPLOY EDU – Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομία και το NEW YORK COLLEGE για τους μαθητές του ΓΕΛ Μυγδονίας και του 5ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου με Λυκειακές Τάξεις.
Ομιλητής της ημερίδας ήταν ο Δρ. Χρήστος Ταουσάνης – Συγγραφέας & Σύμβουλος Σταδιοδρομίας ένας από τους καλύτερους συμβούλους στην Ελλάδα σε θέματα επαγγελματικής κατάρτισης για μαθητές.
Η ημερίδα αναπτύχθηκε στις ενότητες:
1. Να μάθουμε πώς να επιλέξουμε το σωστό επιστημονικό πεδίο και το επάγγελμα που μας ταιριάζει καλύτερα.
2. Να εντοπίσουμε τις καινοτόμες εξειδικεύσεις που θα μας αναδείξουν στην αγορά εργασίας.
3. Να κατανοήσουμε τη διαδικασία εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Στην ημερίδα παραβρέθηκαν οι μαθητές, οι γονείς αλλά και διδακτικό προσωπικό των σχολείων μας.
Το ΔΣ της Ένωση θελει να ευχαριστήσει για την συνδρομή τους στην σημερινή ημερίδα τους δύο Διευθυντές των Λυκείων κο Μπουλάκη & κα Τσιρογιάννη αλλά και τους Συλλόγους Διδασκόντων των δυο σχολείων, τα μέλη των ΔΣ των δυο Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και τους προέδρους τους κα Διαμέλα & κα Δουδουλάκα και φυσικά τον ομιλητή της ημερίδας Δρ. Χρήστος Ταουσάνης.
Ευχαριστούμε για την παρουσία σας στην ημερίδα.
Με εκτίμηση το ΔΣ της Ένωσης!
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.