Η αντιδήμαρχος καθαριότητας εκθέτει δημόσια επιχείρηση του Ωραιοκάστρου – Η απάντηση του επιχειρηματία

Η αντιδήμαρχος καθαριότητας εκθέτει δημόσια επιχείρηση του Ωραιοκάστρου – Η απάντηση του επιχειρηματία

Με ανάρτησή της και αυστηρό ύφος, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η αντιδήμαρχος καθαριότητας Ωραιοκάστρου κ. Δημητριάδου Σοφία, εξέφρασε την αγανάκτησή της ως προς την ανευθυνότητα των πολιτών αφήνοντας εκτός κάδων τα χαρτόκουτα.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε αναγράφεται το όνομα της επιχείρησης που άφησε τις κούτες εκεί.

Άμεση ήταν η απάντηση του εν λόγω καταστήματος απο τον επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην πόλη του Ωραιοκάστρου τα τελευταία εξήντα χρόνια.

Ξεκινώντας με συγνώμη ο κ. Παπαδόπουλος για την πράξη αυτή που έγινε εν αγνοία του συνέχισε με την αναμενόμενη παρατήρηση προς την αντιδήμαρχο οτι εξέθεσε δημόσια το κατάστημά του.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την απάντηση του κ. Δ. Παπαδόπουλου και δείτε την ανάρτηση της αντιδημάρχου. Για ευνόητους λόγους θολώσαμε το όνομα του καταστήματος, καθώς ένα στιγμιαίο λάθος απο υπαλλήλους δεν γίνεται να πλήξει μια τόσο σοβαρή και ιστορική επιχείρηση του Ωραιοκάστρου.


Σε πρόσφατη ανάρτησή της η αντιδήμαρχος καθαριότητος του Δήμου Ωραιοκάστρου, παρουσίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία με χαρτοκιβώτια πεταμένα δίπλα σε κάδο ανακύκλωσης σε κεντρικό δρόμο της πόλης μας. Στη φωτογραφία αυτή εμφανίζεται καθαρά ότι τα απορρίμματα αυτά προέρχονταν από την επιχείρηση ‘’Στέλιος’’.

Ως κατά νόμον υπεύθυνος της επιχείρησης οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπολίτες μου για το απαράδεκτο γεγονός και να υποσχεθώ ότι κάτι παρόμοιο ουδέποτε θα επαναληφθεί. Για την ακρίβεια ξαφνιάστηκα κι εγώ βλέποντας τη θλιβερή εικόνα και φυσικά έχω λάβει τα κατάλληλα μέτρα.

Μια παρατήρηση μόνον… με τη μορφή παραπόνου προς την καθ’ όλα άξια αντιδήμαρχό μας: ήταν τόσο απαραίτητη η δημόσια έκθεση αυτής της κατάστασης που στρέφεται ευθέως κατά μια επιχείρησης εξήντα ετών παλαιά η οποία ουδέποτε έχει δώσει στο παρελθόν παρόμοια δείγματα κακής συμπεριφοράς; Δεν αρκούσε μια κατ’ ιδίαν σύσταση, ή ένα πρόστιμο από πλευράς του Δήμου μας ώστε να λήξει το θέμα εκεί;

Δεν τολμώ βέβαια να σκεφθώ ότι ο τρόπος παρουσίασης του θέματος που επέλεξε η αντιδήμαρχος, οφείλεται στην κατά καιρούς κριτική που έχω ασκήσει με την αρθρογραφία μου στην παρούσα (όπως άλλωστε και σε κάθε διοίκηση) σχετικά με το έργο της. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ούτε το ήθος ούτε η αξιοπρέπεια της αντιδημάρχου Σοφίας Δημητριάδου θα επέτρεπαν παρόμοια πρακτική.

Ευχαριστώ…

Δημήτρης Παπαδόπουλος


Ο πρόεδρος του Ε.Σ.Ω. για το σάλο με την αντιδήμαρχο

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.