Ο πρόεδρος του Ε.Σ.Ω. για το σάλο με την αντιδήμαρχο

Ο πρόεδρος του Ε.Σ.Ω. για το σάλο με την αντιδήμαρχο

Σάλο προκάλεσε η ανάρτηση της αντιδημάρχου καθημερινότητας Ωραιοκάστρου κ. Δημητριάδου Σοφίας η οποια δημοσίευσε φωτογραφίες με  χαρτόκουτα που βρέθηκαν εκτός κάδου και έφεραν το όνομα επιχείρησης του Ωραιοκάστρου,δείτε αναλυτικά εδώ

Έπειτα την δημόσια συγνώμη του επιχειρηματία και το παράπονο που εξέφρασε για την στοχοποίηση του καταστήματος του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου κ. Ιακωβίδης Βασίλης τοποθετήθηκε για το θέμα όπου και αυτός ήταν υπέρ της κίνησης του επιχειρηματία να ζητήσει συγνώμη, αν και το πρόβλημα έγινε εν άγνοια του, αλλά υπενθύμισε στην αντιδήμαρχο ότι την συγκεκριμένη στάση,να κρεμάσει στα μανταλάκια, έπρεπε να κρατήσει απέναντι σε αυτός που πετάνε μπάζα και δημιουργούν παράνομες χωματερές και μάλιστα έχει τα στοιχεία τους και φωτογραφίες που αποδεικνύουν την πράξη τους, όλα αυτά τα έχει επικαλεστεί η ίδια η αντιδήμαρχος σε δημοτικό συμβούλιο.

Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτηση του προέδρου του Ε.Σ.Ω. :

Με μεγάλη θλίψη μου είδα απο το πρωί να διαδραματίζεται μια άνευ λογικής επίθεση σε επιχείρηση του τόπου μας.

Θέλω να πιστεύω ότι έγινε απο απροσεξία της αντιδημάρχου καθημερινότητας.

Ομολογώ οτι με γρήγορα αντανακλαστικά η επιχείρηση “το πήρε επάνω της” και ζήτησε συγνώμη ως όφειλε, αν και το παράπτωμα ήταν ενός υπαλλήλου και εκτός του χώρου της επιχείρησης. Δυστυχώς όμως τα ίδια αντανακλαστικά δεν τα διαθέτει η αντιδήμαρχος καθημερινότητας που κρέμασε την επιχείρηση στα μανταλάκια ενώ κατα ομολογία της στις παράνομες χωματερές της πόλης μας για τις οποίες έχει αποδεικτικές φωτογραφίες δεν έχει πράξει κάτι ανάλογο.

Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε θα πρέπει όλοι όσοι κατέχουμε θέση αξιώματος να είμαστε αρωγοί και στυλοβάτες για την ανάπτυξη του τόπου μας. Ανάπτυξη χωρίς οικονομία και οικονομία χωρίς επιχειρήσεις δεν γίνεται.

Βασίλης Ιακωβίδης πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.