Σοκαριστικό τροχαίο: Σταμάτησε στη ΛΕΑ για να μιλήσει στο κινητό και σκοτώθηκε μπροστά στη γυναίκα του

Σοκαριστικό τροχαίο: Σταμάτησε στη ΛΕΑ για να μιλήσει στο κινητό και σκοτώθηκε μπροστά στη γυναίκα του

Νεκρός ανασύρθηκε από το κάθισμα οδηγού του αυτοκινήτου που οδηγούσε ένας 59χρονος άνδρας στις 10.25 σήμερα το πρωί στην εθνική οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, στον κόμβο Μικροθηβών στο Αϊδίνι.

Ο άτυχος άνδρας είχε σταματήσει το αυτοκίνητό του στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος γεννημένος στην Αλβανία με ελληνική ταυτότητα, έχασε τον έλεγχο και έπεσε στο αυτοκίνητο του 59χρονου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο άτυχος άνδρας παρελήφθη από πλήρωμα ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη νεκρός. Η σύζυγός του είναι ευτυχώς καλά στην υγεία της, όπως και ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα για συνδρομή πέντε πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμώνα και αστυνομικοί του Τμήματος Αλμυρού. Ο νεαρός συνελήφθη, ενώ διενεργείται προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου.

Πρώτο Θέμα 
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.