Η απάντηση της διοίκησης Ωραιοκάστρου στην Ε.Κ.Π.Δ. για τον Δρυμό

Η απάντηση της διοίκησης Ωραιοκάστρου στην Ε.Κ.Π.Δ. για τον Δρυμό

Με λύπη διαβάσαμε σε πρόσφατο δελτίο τύπου της τοπικής παράταξης Ενωτική Κίνηση Πολιτών Δρυμού ότι η σημερινή διοίκηση στερείται οράματος. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν οι εμπνευστές του ως άνω δελτίου με βάση τέσσερις παρατηρήσεις που κατά τους ίδιους δείχνουν την αβλεψία της διοίκησης. Ωστόσο, φαίνεται ότι κατά την συγγραφή του αγνοούσαν την πραγματικότητα που βιώνει καθημερινά ο Δήμος πάνω στα ζητήματα στα οποία αναφέρονται. Και τούτου γιατί:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν γίνει «μπαζότοπος» οι Τσούκες. Έχει ήδη δρομολογηθεί η απομάκρυνση των χωμάτων που εναποτέθηκαν εκεί προσωρινά και σε κάθε περίπτωση, όπως έχουμε πολλές φορές τονίσει, είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε το περιβάλλον από την όποια ασυνειδησία με κάθε μέσο.

  2. Για το γήπεδο ποδοσφαίρου εντάξαμε και ήδη το Φθινόπωρο αναμένεται να υλοποιήσουμε επανασπορά του γηπέδου ενώ με την υπηρεσία Ύδρευσης ήδη σχεδιάζουμε και την αποκατάσταση του προβλήματος υδροδότησής του.

  3. Για τον χώρο των ΣΙΛΟ προχωρήσαμε πριν λίγο καιρό στην τυπική ολοκλήρωση της μεταβίβασης του ακινήτου στην πλήρη κυριότητα του Δήμου ενώ χάρη σε ενέργειες της Αντιδημαρχίας Πολιτικής Προστασίας λύσαμε και το πρόβλημα με το συσσωρευμένο αλάτι.

  4. Τέλος, για το χώρο του θεάτρου, μόλις πριν 3 βδομάδες, διοργανώσαμε μαζί με το Κοινοτικό Συμβούλιο Δρυμού μία εκδήλωση υψηλού ποιοτικά επιπέδου τηρώντας απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα προστασίας για την οποία ακόμη λαμβάνουμε επαίνους από τον κόσμο που την παρακολούθησε και ο οποίος για μας αποτελεί τον πιο σημαντικό κριτή της δουλειάς που καθημερινά γίνεται.

Επομένως, γίνεται αντιληπτό ότι όχι μόνο δεν αγνοούμε τα προβλήματα στα οποία αναφέρεται το, αν μη τι άλλο, άστοχο δελτίο τύπου αλλά προηγούμαστε των προβλημάτων φροντίζοντας να δίνουμε λύσεις και να αναδεικνύουμε τον Δρυμό, όπως και όλες τις Κοινότητες του Δήμου μας, μέσα από μια αγαστή συνεργασία με την εκάστοτε τοπική αρχή.


Διαβάστε το σχετικό δελτίο της Ενωτικής Κίνησης Πολιτών Δρυμού εδώ

Ε.Κ.Π.Δ. : Ο Δρυμός δεν είναι χώρος απόθεσης σκουπιδιών

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.