Η απάντηση του oraiokastro24 στην αδιανόητη επίθεση του συλλόγου φίλων ΕΛΠΙΔΑ

Η απάντηση του oraiokastro24 στην αδιανόητη επίθεση του συλλόγου φίλων ΕΛΠΙΔΑ

Με ανάρτηση του ο σύλλογος φίλων μονάδας αυτιστικού ατόμου Ελπίδα εκφράζει την απογοήτευση, τη δυσαρέσκειά και την απορία προς το άρθρο που δημοσίευσε το oraiokastro24.gr για το φιλανθρωπικό αγώνα βουνού με τίτλο “τα άσχημα του πανέμορφου αγώνα βουνού της Ελπίδας“, ενω πριν απο αυτό προηγήθηκε άλλο άρθρο με τίτλο “Η ΕΛΠΙΔΑ ΚΕΡΔΙΣΕ !!! 9ος αγώνας βουνού ΕΛΠΙΔΑ-φωτορεπορτάζ-βίντεο-δηλώσεις

Σύμφωνα με τον συντάκτη της ανάρτησης, μη γνωρίζοντας ποιο είναι το φυσικό πρόσωπο που γράφει, το oraiokastro24.gr έχει να απαντήσει ότι κανένα υπονοούμενο δεν φέρει ο τίτλος και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα σε όποιον δεν μένει σε τίτλους  και είναι συνειδητοποιημένος αναγνώστης και διαβάζει το περιεχόμενο του άρθρου.
Τα άσχημα του πανέμορφου αγώνα βουνού δεν αφορούν τους διοργανωτές ούτε καν το δήμο Ωραιοκάστρου στο σύνολο του που ήταν συνδιοργανωτής,  παρά μόνο το τμήμα της καθαριότητας το οποίο δεν μερίμνησε ως προς τα βασικά ώστε η μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού και της προσφοράς στο Ωραιόκαστρο να ήταν καθόλα άψογη.

Τα άσχημα του αγώνα φαίνονται άλλωστε και στις φωτογραφίες.

Μετά τα τόσα χρόνια δυναμικού και πιστού υποστηρικτή του oraiokastro24.gr σε κάθε δράση του συλλόγου φίλων της μονάδας αυτιστικού ατόμου Ελπίδα καμία τέτοια ανάρτηση δεν θα περιμέναμε να δούμε, όπως ποτέ κάτι αντίστοιχο δεν έχει συμβεί στο παρελθόν.

Επιζητούμε να μάθουμε τον συντάκτη του κειμένου της ανάρτησης του συλλόγου για να μην θεριεύουν τα ερωτήματα, οι συνειρμοί και το οτιδήποτε άλλο προκαλεί το κείμενο.

Όπως ότι γεννάται η απορία και την οποία εκφράζουμε δημόσια αν πίσω από το συντάκτη του συγκεκριμένου κειμένου κρύβεται κάποιο πρόσωπο το οποίο υποστηρίζει ή θίγεται σε προσωπικό επίπεδο ως προς το μέρισμα ευθύνης που έφερε το τμήμα καθαριότητας την ημέρα της διεξαγωγής του αγώνα, σε συνάρτηση και η διοίκηση Τσακίρη αφού σε αυτήν εντάσσεται το συγκεκριμένο τμήμα. Και  μήπως αυτό το προσωπικό έχει να κάνει με τις επικείμενες δημοτικές εκλογές;

Δυστυχώς είμαστε στην δυσάρεστη θέση να απαντήσουμε και να ρωτήσουμε δημόσια διότι δημόσια εκφράστηκε και ο σύλλογος.
Το δυστυχώς γιατί πίσω – μπροστά και πάντα σε οτι αφορά την ΕΛΠΙΔΑ αναφερόμαστε σε επίγειους αγγέλους, δηλαδή τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ, που είναι μεγάλη αμαρτία να γίνονται αποδέκτες, τόσο αυτά όσο και οι αξιόλογες οικογένειές τους.

Το oraiokastro24.gr θα συνεχίζει δυναμικά να είναι χρήσιμο και όχι αρεστό που σημαίνει ότι κανένα προσωπικό όφελος δεν εξυπηρετεί όπως και κανένα όφελος τρίτου ατόμου.

Η υποστήριξη, ο σεβασμός και η αγάπη του oraiokastro24.gr προς το συγκεκριμένο σύλλογο θα συνεχίσει να είναι ενεργή προσπερνώντας και αδιαφορώντας για κάποια φωνή που εκπροσωπεί  το συγκεκριμένο σύλλογο.
Σε αντίθετη περίπτωση όμως που το σύνολο των ατόμων του συλλόγου φίλων μονάδας αυτιστικού ατόμου Ελπίδα έχει σύσσωμη την ίδια άποψη με τον συντάκτη της ανάρτησης τότε το oraiokastro24.gr υπόσχεται ότι δεν θα ξανά ασχοληθεί σε κανένα θέμα το οποίο αφορά το συγκεκριμένο σύλλογο.

Αναμένουμε την διευκρινιστική απάντηση του συνόλου του διοικητικού συλλόγου, οχι του ενός ατόμου, σύντομα.

Δείτε την σχετική ανάρτηση του συλλόγου :

Και το “επίμαχο” άρθρο:

Τα άσχημα του πανέμορφου αγώνα βουνού της ΕΛΠΙΔΑΣ


 

ΚΑΙ πάλι θα πούμε οτι Η ΕΛΠΙΔΑ ΚΕΡΔΙΣΕ γιατί αυτό νιώθουμε ακόμη και τώρα:

Η ΕΛΠΙΔΑ ΚΕΡΔΙΣΕ !!! 9ος αγώνας βουνού ΕΛΠΙΔΑ-φωτορεπορτάζ-βίντεο-δηλώσεις

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.