Η “Ολυμπία” σκίζει τα νερά του Θερμαϊκού – Δρομολόγια

Η “Ολυμπία” σκίζει τα νερά του Θερμαϊκού – Δρομολόγια

Με σύνθημα «Επιβιβαστείτε για την καλύτερη εμπειρία της ζωής σας» η KARAVAKI THESSALONIKI CRUISES φροντίζει για ένατη συνεχή χρονιά να συνδέει αμφότερα την πόλη της Θεσσαλονίκης με τις ακτές του Δήμου Θερμαϊκού.

Φέτος, η KARAVAKI THESSALONIKI CRUISES καινοτομεί αφενός με το νέο υπερσύγχρονο σκάφος «Ολυμπία» που αντικαθιστά τον «Άγιο Γεώργιο», αφετέρου με μια επιπλέον αγαπημένη ακτή για την οποία βάζει πλώρη και «πιάνει» στη Σκάλα της, αυτή της Αγίας Τριάδας.

Έτσι λοιπόν, καθημερινά, το KARAVAKI «Ολυμπία» συνδέει τη Θεσσαλονίκη, τόσο από την Προβλήτα Α’ στο Λιμάνι όσο και από το Λευκό Πύργο, με τις βραβευμένες με τη «Γαλάζια Σημαία» ακτές της Περαίας, των Νέων Επιβατών και της Αγίας Τριάδας του Δήμου Θερμαϊκού.

Τα δρομολόγια

Οι αναχωρήσεις με το KARAVAKI «Ολυμπία» είναι καθημερινές, από το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης και τον Λευκό Πύργο και προορισμό τις παραλίες της Αγίας Τριάδας, των Νέων Επιβατών και της Περαίας και αντίστροφα.

Από Θεσσαλονίκη, οι ώρες αναχώρησης είναι:

Λιμάνι -09.30, 12.30, 14.45, 17.20

Λευκός Πύργος – 09.40, 12.15, 14.30, 17.10

από Αγία Τριάδα, 10.40, 15.45, 18.20,

από Νέους Επιβάτες, 11.00, 13.20, 16.05, 18.40 και

από Περαία,11.15, 13.35, 16.15, 18.55.

Online έκδοση εισιτηρίων

Σχετικά με την έκδοση των εισιτηρίων υπάρχουν δυο τρόποι: ο ένας είναι να αγοράσετε το εισιτήριό σας επάνω στο KARAVAKI «Ολυμπία», κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και να πληρώσετε με μετρητά ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Ο δεύτερος τρόπος είναι να αγοράσετε το εισιτήριό σας online μέσα από τοkaravakithess.com, επιλέγοντας ημερομηνία, ώρα και προορισμό.

Το κόστος της απλής διαδρομής ανέρχεται στα 6 ευρώ για το κανονικό εισιτήριο ενώ για το μειωμένο εισιτήριο το κόστος ανέρχεται στα 4 ευρώ.

Για τους επαναλαμβανόμενους επιβάτες διατίθεται και κάρτα 10 διαδρομών με κόστος 40 ευρώ και 30 ευρώ αντίστοιχα.

Όλοι όσοι έχουν προμηθευτεί την κάρτα των 10 διαδρομών κατά την περσινή σεζόν και δεν την έχουν αξιοποιήσει, έχουν τη δυνατότητα να την εξαργυρώσουν φέτος.

Διευκρινίζεται ότι το μειωμένο εισιτήριο ισχύει για παιδιά 6-11 ετών, ΑμεΑ, πολύτεκνους, φοιτητές. Παιδιά κάτω των 5 ετών, ταξιδεύουν δωρεάν.

Επίσης, επιτρέπονται τα κατοικίδια μόνο με λουρί, καθώς και η μεταφορά ποδηλάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στην ιστοσελίδα της KARAVAKITHESSALONIKICRUISESwww.karavakithess.com.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.