Η Πατριωτική Ένωση αντιδρά στην αλλοίωση της εθνικής ταυτότητας

Η Πατριωτική Ένωση αντιδρά στη σιωπηλή άλωση που πραγματοποιείται, στην ύπουλη και αυθαίρετη προσπάθεια αλλοίωσης της εθνικής μας ταυτότητας.
Οι πολιτικές γενικού ξεπουλήματος που ακολουθούνται τα τελευταία χρόνια και ίσως έχουν σχεδιαστεί αρκετές δεκαετίες πιο πριν, όπως φαίνεται από πολλούς “προφήτες” πολιτικούς, μας αναγκάζουν να αντιδρούμε γιατί αγαπάμε τον ιερό αυτό τόπο και είναι αδύνατο να δεχτούμε την αμαχητί παράδοση του σύμφωνα με τα νεοταξίτικα σχέδια ξένων και εγχώριων δυνάμεων.
Μετά την οικονομική κατάρρευση γίνεται προσπάθεια μόνιμης εγκατάστασης, πολλές φορές δυστυχισμένων και ταλαιπωρημένων ανθρώπων, θύματα εκμετάλλευσης, που εισήλθαν με τις ευλογίες κάποιων, λαθραία στη χώρα μας. Σκοπεύουν να δώσουν και ιθαγένεια και αυτό επιθυμούν να το δεχτούμε ως κάτι φυσιολογικό. Έχουν εκδιωχθεί εμμέσως χιλιάδες Έλληνες και πρέπει να αντικατασταθούν….
Δυστυχώς ένας τρόπος να πετύχουν τα σχέδια τους είναι η χρησιμοποίηση μικρών παιδιών ως δούρειο ίππο. Ξαφνικά σε ένα διαλυμένο, ανώμαλο σύστημα παιδείας ενδιαφέρονται για την μόρφωση τους. Δεν πείθουν πλέον κανένα.
Σήμερα,Τρίτη 31/1/17, στις 17:30 θα συμπαρασταθούμε σε νόμιμα πλαίσια στους γονείς του 1ου δημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου που αντιδρούν στην απόφαση να έρθουν παιδιά λαθρομεταναστών στο σχολείο.
Δεν επιθυμούμε την ισλαμοποίηση της χώρας μας, θελουμε να διατηρήσουμε την εθνική μας ταυτότητα.
Πατριωτική Ένωση
Πατριωτική Ένωση Πολιτών Ωραιοκάστρου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.